Cirkon korona készítése Budapesten, a Hegedűs Dental® fogászaton

cirkon-korona-hegedus-dental-fogaszat-2Fogai állapota miatt másokkal beszélgetve sokszor kínosan érzi magát? Szeretne végre felszabadultan mosolyogni?

Ha igen, akkor a cirkon koronát Önnek találták ki.

A cirkónium-dioxid alapanyagból készíthető fogpótlásokat az esztétikai problémák kiküszöbölésére fejlesztették ki. A cirkónium-dioxid egy kerámia, de annál jóval erősebb és kevésbé törékeny. Ebből származnak a cirkon tökéletes fogpótló tulajdonságai.

A témával kapcsolatban:

Cirkon korona akció

Mi a cirkónium?
Szájsebészet

Ezeket kérdezték mások a cirkon kornáról
Cirkon korona előtte-utána
Cirkon korona készítése laborunkban Cirkon korona 7 előnye

Miért előnyös Önnek a cirkon korona?

Mert tökéletes minőséget kap kedvező áron, rekord gyorsasággal beépítve. Röviden ezek a cirkon korona legfőbb előnyei Önnek. Kíváncsi azért a részletekre is?

A cirkon fogpótlás egy allergiamentes pótlást jelent, így a fém allergiában szenvedő páciensek számára is lehetőséget nyújt az esztétikus fogpótlásra.

A cirkon korona alapanyaga,  a cirkónium-dioxid fehér színű, bizonyos mértékig áttetsző, ezért jóval természetesebb hatást fog kelteni a fogpótlása, mint egy fém vázas pótlás.

A cirkon korona nem vezeti a hőt, így a pótlás alatt lévő lecsiszolt fog nem lesz érzékeny a hidegre vagy a melegre.

Nagy szilárdságú anyagról van szó, ennek köszönhetően rendkívül tartós és esztétikus pótlást készíthetünk Önnek, amit hosszú évekig, évtizedig viselhet. Akár élete végéig is problémamentesen.

A Hegedűs Dental csapata elkötelezett híve annak, hogy elérhető áron tudjon Önnek tökéletesen élethű és kiemelkedő esztétikummal bíró cirkon fogpótlást nyújtani.

Mivel a Hegedűs Dental fogászati rendelőjében az elsődleges célünk az Ön tökéletes mosolya így kialakítottuk a Tartósan Kedvező Árak programunkat. A program keretén belül a cirkon korona a Hegedűs Dental rendelőjében 44.990 Ft/korona áron érhető el.

Ha fogpótlásra van szüksége, akkor a kedvező ár mellett biztos azt szeretné még, ha fogkoronája észrevehetetlen lenne, és hosszú éveken át problémamentesen működne?

Cirkon korona – gond nélküli tökéletesség a fogkoronák világában

A rendelőnkben elkészült cirkónium korona prémium minőségű fogpótlása lesz hosszú évtizedeken át. Talán most arra gondol, hogy a prémium minőség egyet jelent a magas árral?

 • Ettől nem kell félnie.

Habár a legkorszerűbb fogpótlásról beszélünk, ez az tökéletesség árat egyáltalán nem emeli meg. Erről azonnal meg is győződhet.

Ha megnézte a linken található cirkon korona akciónkat, akkor vegye figyelembe még azt is, hogy a rendelőnkben készült cirkon fogkoronák ára mindig tartalmazza az érzéstelenítést, a csiszolást, a precíziós lenyomatvételt, a számítógépes CAD/CAM tervezést, a nyers- illetve vázpróbákat, valamint az esetleges igazítást és a végleges beragasztást is.

Csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszíhívni

Nézzük meg közelebbről, hogy mi is az a cirkon!

A cirkon egy természetes ásvány, amely a föld legstabilabb anyagai közé tartozik. Mechanikai tulajdonságai az élet számos területén lehetővé teszik felhasználását. Keménysége, kopásállósága, hő- és vegyi anyagokkal szembeni ellenálló képessége a fogászaton kívül is széleskörű használatához vezet. Előnyös tulajdonságai miatt az egyik legfontosabb fémmentes fogászati restaurátor anyaggá vált.

mosoly, fogászatCirkon korona tökéletes minőségben, rekord sebességgel

Mert tökéletes minőségű cirkon koronája nemcsak kedvező áron, hanem rekord sebességgel is készül. Ez lehetetlen, gondolja Ön, és joggal. Nem kell azonban aggódnia, mert a kedvező áron rekord sebességgel készülő cirkon koronának ésszerű magyarázata van.

A hozzánk fordulók számára az is nagyon fontos, hogy mennyi idő alatt készül el a fogpótlásuk. Ebből a szempontból talán Ön sem kivétel.

Belvárosi rendelőnkben a cirkon korona tökéletes minőségben azért készülhet el rekord sebességgel, mert saját fogtechnikai laborral rendelkezünk. Nem utazik a minta, nincs félreértés a fogorvos és a fogtechnikus között. Ezért a végleges fogpótlás – pótolt tag számtól függően – helyben, akár pár nap alatt is elkészülhet.

 

Cirkon korona vagy cirkon híd

Többször említésre került, hogy sok minden függ a pótolt fogtagok számától. Így fontosnak tartanánk, hogy segítsünk Önnek, megérteni, hogy pontosan mit jelent az hogy cirkon korona, vagy az hogy cirkon híd. 

Ahogy a neve is mutatja, se anyagában, se összetételében, se esztétikumában nincs eltérés a kettő fogpótlás között. Az igazi különbség a felhasználásában rejlik.

Ha egy fog nagyon szuvas vagy letört belőle egy nagyobb darab, akkor töméssel azt már nem lehet pótolni, ilyenkor kerül előtérbe a cirkon korona. A cirkónium korona arra szolgál, hogy az Ön, egyik meglévő fogát helyre tudjuk állítani, mind esztétikailag, mind funkcionális szempontból.

Amennyiben viszont nem károsodott a fog, hanem hiányzik, mert valami egyéb fogászati okból el elkellet távolítani, akkor a korona már nem nyújt megoldást Önnek. Ilyen esetben már cirkon hídra van szükség vagy esetleg fogászati implantátumra. A a cirkónium hidat ahogy a neve is mutatja úgy kell elképzelni, mint a folyókat átszelő társait. Kell két pillér a szárazföldön ezek a hiány melletti saját természetes fogai.  E kettő közé kerül a hídnak a köztes része, ami alatt nincs megtámasztás (ez lesz a fogpótlásnak az a része, ami a hiányzó fogat fogja pótolni).

Így válik teljesen egyértelművé a különbség és hogy a hiányzó fogat miért nem lehet koronával pótolni. Minden esetben kell egy olyan rész ami rögzíti a hiány pótló részét a fogpótlásnak.

Hogyan készül a cirkon korona és fogpótlás?

1. A cirkon korona készítése, mint minden más fogorvosi beavatkozás az anamnézis felvétellel kezdődik. Ennek során fogorvosa tájékozódik, hogy Ön miért kereste fel a Hegedűs Dental fogászatot, jelenleg milyen panaszai vannak, milyen általános betegségekben szenved. Erre azért van szükség, mert ezek befolyásolhatják a fogpótlás készítésének menetét. Nagyon gyakran előforduló probléma például a fém allergia, amire kiváló megoldást jelent az allergiamentes cirkon korona pótlás készítése.

2. Ezt követően fogorvosa megvizsgálja az Ön fogainak állapotát, mely fogakat kellene kezelni, mely fogakban vannak tömések, azok milyen állapotúak, melyek vannak gyökér kezelve, melyek lettek eltávolítva, rendelkezik-e valamilyen fogpótlással.

fenyatereszto cirkon korona, elethu cirkon korona fogpotlas

3. A pontos diagnózis felállításához mindenképp szükséges egy panoráma röntgen (OP), amelyet helyben el tudunk készíteni Önnek modern, digitális készülékünkkel. Ezek után fogorvosa diagnosztizálja a fogait és összeállít Önnek egy kezelés tervet, így ennek ismeretében közösen döntenek a további kezelésekről. A cirkon korona vagy híd készítésénél már a legelején döntenie kell az ideiglenes pótlásról, amelyet a végleges fogpótlás elkészültéig visel, hogy ez az időszak a lehető legkevesebb kellemetlenség járjon az Ön számára. Az ideiglenes pótlással védjük a fogait az érzékenységtől, biztosítjuk a megfelelő esztétikumot, valamint részben fenntarthatjuk a rágó funkciót. Alapvetően két lehetőség közül tud választani.

4. Az egyik lehetőség, hogy a rendelőben egy rövid távú ideiglenes koronát készítenek Önnek. Ehhez a fogak csiszolása előtt fogorvosa vesz egy lenyomatot az eredeti fogairól, majd a fogpótláshoz szükséges mértékben lecsiszolja a fogait. Ezek után a csiszolás előtt vett lenyomatot feltölti ideiglenes korona anyaggal, amit visszahelyezve az Ön szájába, pontosan lemintázza a preparált fogakat és kitölti a lecsiszolt fogak helyét. Ezzel az eljárással készítünk Önnek egy fogszínű műanyag koronát, ami pontosan illeszkedik a lecsiszolt fogaira és az alakja megegyezik az Ön eredeti fogaival. Az így elkészített koronát a kezelő orvosa ideiglenes ragasztóval beragasztja. Ennek előnye, hogy olcsóbb, mint a második megoldás, azonnal kész van, esztétikus, és védeni fogja a csiszolt fogakat (pl.: melegtől, hidegtől stb.), viszont ez a megoldás hosszú távra nem alkalmas, így viselése viszonylag rövid távra nyújt megoldást. Ez a megoldás foghiány pótlására nem használható, csak meglévő csonkokra lehet alkalmazni.

Cirkon Korona Akció Budapest Fogászat

5. Az ideiglenes pótlás elkészítésére van egy másik lehetőség is, amellyel hosszú távú ideiglenes koronát készítünk Önnek saját fogtechnikai laborunk segítségével. Ennek kicsit más az elkészítési folyamata, mint a rövid távú, rendelői ideiglenes koronának. A hosszú távú vagy technikai ideiglenes korona készítéséhez fogorvosa a lecsiszolt fogairól vesz lenyomatot, amit azonnal átad praxislaborunk részére, ahol a lenyomatról egy gipszmintát készítenek. Erre a gipszmintára nagy szakmai tapasztalattal rendelkező technikus kollégánk modern CAD/CAM technológiával elkészíti a nagy pontosságú, kemény műanyag ideiglenes koronákat vagy hidat. Ez némileg több időt vesz igénybe, mint a rendelői ideiglenes korona elkészítése, de lehetőség szerint fogorvosa még aznap vagy másnap ideiglenes ragasztóval be tudja ragasztani Önnek.  Ennek a módszernek a legnagyobb előnye a rendelői (rövid távú) ideiglenes koronával szemben, hogy sokkal pontosabban illeszkedik, foghiány is pótolható vele, hosszabb ideig használható. Amellett, hogy védi a lecsiszolt fogait, biztosítja a megfelelő esztétikai hatást, kemény anyagának köszönhetően a rágási funkciót is biztosítani tudja. Számtalan előnyös tulajdonsága ellenére azonban ez is csak egy ideiglenes megoldás, amely a végleges cirkon korona vagy híd elkészítéséig használható, nem pótolja a végleges fogpótlást.

6. Már az ideiglenes koronáknál beszéltünk a fogak csiszolásáról, ami a fogainak a preparálását, előkészítését jelenti. Elképzelhető, hogy egyéb kiegészítő kezelések elvégzésére is szüksége lehet, amit a cirkon fogpótlás elkészítéséhez el kell végezni. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink folyamatosan megbeszélik Önnel a fogpótlás menetét, a soron következő kezeléseket. Ha a fogai nagymértékben roncsolódtak pl.: szuvasság miatt, esetleg le is törtek, szükség lehet csap behelyezésére, csonkfelépítésre, gyökérkezelésre. A fogak csiszolása és a szükséges kezelések elvégzése után fogorvosa lenyomatot vesz a végleges cirkon pótláshoz, majd felhelyezi az Ön által választott ideiglenes koronákat, így Ön úgy távozhat a rendelőből, mint ahogyan érkezett, nem kell attól félnie, hogy mindenki látni fogja a lecsiszolt fogait.

7. Fogtechnikai laborunk magasan képzett technikusai az átadott lenyomatra a legmodernebb CAD/CAM technológiával elkészítik a lecsiszolt fogakra tökéletes illeszkedő cirkon vázakat. A vázak elkészülte után fogorvosa legtöbbször még tart egy vázpróbát, ahol újra ellenőrzi a koronák illeszkedését, formáját, megfelelő elhelyezkedését. A vázpróbánál Ön még nem látja a végleges cirkon fogpótlás formáját, színét, valamint a vázak kisebbek is, mint az eredeti fogai voltak, hiszen a cirkon vázakat a fogtechnikánkon kerámikus kollégánk még kerámiával fogja leplezni és csak ezután fog úgy kinézni, mint a sajátja.

8. Technikus kollégánk helyben, saját fogtechnikai laborunkban az elkészült cirkon vázra kerámia leplezést készít, amellyel kialakítja a cirkon fogpótlás végleges színét és formáját. Ezután a rendelőben ismét a helyére próbálják az elkészült cirkon koronákat vagy hidat, ekkor már Ön is látja az elkészült fogpótlás színét, formáját, így el tudja dönteni, hogy mindenben megfelel-e az igényeinek és az előzetes megbeszéléseknek. Ekkor még lehetősége van apróbb korrekciókat kérni, akár színben, akár formában, amelyet laborunkban rövid idő alatt elkészítünk Önnek. Ezzel egy időben fogtechnikus kollégánk a külső, fényes máz réteget is felviszi a cirkon fogpótlásra, fényre égeti. Ennek a fényes rétegnek nem csak esztétikai funkciója van, mivel így hasonlít legjobban a természetes fogakhoz, hanem egy védő funkciót is ellát azáltal, hogy nehezebben tapad meg rajta a fogkő.

9. Ha elégedett a végső cirkon fogpótlással, akkor jöhet a végleges beragasztás, ami után nem marad más hátra, mint az Ön önfeledt, boldog mosolya!

10. Az elkészült fogpótlás beragasztását követően fogorvosa tájékoztatása szerint tisztítsa cirkon koronáit vagy hídját, fél évenként, évenként kérjük, jelenjen meg fogorvosánál fogkő levétel és ellenőrzés céljából, hogy a lehető legtovább élvezhesse az elkészült új cirkon fogpótlását.

Mit jelent a Cirkon Expressz?

cirkon express, cirkon korona, cirkon expressz, cirkon, cirkon fogpótlás

Rendelőnk számára a páciensek elégedettsége az egyik legfontosabb tényező.  Tapasztalataink alapján azt állapítottuk meg, hogy az Ön elégedettségének kulcsa a kifogástalan munkán felül az fogmű elkészülési idejében rejlik.

Hogy a megfelelő gyorsaságot tudjuk Önnek biztosítani, létrehoztuk saját fogtechnikai laborunkat, ahol kifejezetten cirkóniumból készült fogpótlásokra szakosodtunk. Így amikor Önnek készítjük fogpótlását, a munkának nem kell elhagynia rendelőnket.

Ennek köszönhetően drasztikusan lerövidült a cirkonból készülő fogpótlások elkészítésének ideje. Ebből fakadóan jött létre a Cirkon Expressz® szóösszetétel.

Maga a Cirkon Expressz® azt jelenti, hogy a lehető legrövidebb időn belül készítjük a cirkónium fogpótlásokat.

Miután a saját fogtechnikai laboratóriumunk cirkon koronákra és hidakra specializálódott, ez a gyorsaság azonban nem jelent egyet azzal, hogy romlott volna a minősége vagy esetleg az esztétikai tulajdonsága az elkészített fogpótlásoknak.

Erről Ön is a saját szemével győződhet meg. Az alábbi linken megtalálhat egy esettanulmányt fotókkal, ahol jól látható, hogy szinte lehetetlen megmondani, hogy a páciens számára mely fogak készültek rendelőnkben és mely fogak azok, amik a páciens természetes fogai.Cirkon korona felhelyezése, felhelyezés, cirkon korona, cirkon expressz

Cirkon korona előtte – utána

Természetesen vannak olyan technológiai korlátok, amiket mi sem tudunk lerövidíteni, hiszen vannak bizonyos kötési illetve megmunkálási idők, amiket nem lehet lecsökkenteni, viszont akár rendelőnk, akár fogtechnikai laborunk, a Cirkon Centrum® mindent megtesz annak érdekében, hogy Önnek akár pár napon belül elkészüljön a cirkon fogpótlása.

Mi a legjobb Önnek ebben a cirkon koronákra vonatkozó szolgáltatásban?

Önnek semmilyen plusz felárat nem kell fizetnie, a szolgáltatást nem kell külön kérnie.
A rendelőnkben készülő cirkon pótlások automatikusan a lehető leggyorsabban készülnek. Tehát Önnek nincs más dolga, csupán időpontot kell foglalnia rendelőnkben és megfelelő kezeléseket követően csak hátra kell dőlnie, és pár nap múlva már az elkészült, beragasztott, élethű cirkon pótlásával boldogan mosolyoghat.

Miért jobb a cirkon a fémkerámia koronáknál?

A cirkon korona előnye a fémkerámia koronákkal szemben, hogy már a váz is fogszínű, vége a fekete koronaszéleknek. A cirkónium korona legfőbb előnye, hogy az élő fogra leginkább hasonló fogpótlás.

A cirkónium-dioxid alapanyagból készített, kerámiával leplezett cirkon korona fogpótlások áttörést jelentettek a modern fogászati ellátásban. A cirkónium koronák kiemelkedő esztétikai színvonala a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. További előnyük még, hogy megoldást jelentenek a fém allergiában szenvedő páciensek részére is.

Miért előnyösebb a cirkon vázra készített cirkon fogpótlás és cirkon korona a hagyományos fémkerámia pótlásnál?

A cirkon koronák az elkészítésénél alkalmazott CAD/CAM technológiának köszönhetően sokkal pontosabban illeszkednek, mint a hagyományos fémkerámia koronák. Számítógépes tervezés után teljesen automatizált módon, emberi kéz érintése nélkül készülnek a cirkon vázak. Ennek köszönhetően a cirkon korona szélei tökéletesen zárnak. A korona kifogástalan esztétikai megjelenésű.

A cirkonból készült korona a fényt tökéletesen átereszti. Teljesen természetes, élethű hatást kelt. Alig különböztethető meg a fogpótlás az eredeti fogaktól. A fényáteresztő képesség miatt a cirkon korona látványában nem jelentkezik a fémkerámia koronákra jellemző matt, élettelen hatás. Megszűnik a koronák szürke szegélye az ínyszéleknél, ami esztétikailag rendkívül zavaró, főleg front fogak esetén.

A cirkon korona teljes egészében biokompatibilis, amely azt jelenti, hogy szervezetünk nem kezeli idegen anyagként, képes annak teljes befogadására. Ezért a cirkon korona egyik legnagyobb előnye, hogy nem okozhat allergiát.

Fényáteresztő képessége és esztétikai tulajdonságai miatt a cirkon korona és híd nagyon jól harmonizál a természetes fogakkal. A cirkonból készült fogpótlások rendkívül tartósak, hosszú élettartamúak.

Ez így rendben is volna, de miért magasabb a költsége, mint a többi más típusú fogpótlásnak?

Kérdése teljesen jogos, és a kérdésére adott válasz is racionális érveken alapul. De mielőtt megválaszolnánk Önnek, kérjük tekintse meg a bal oldalon található 1 perces videót arról, hogy pontosan mit is takart a CAD/CAM eljárás.

cirkon korona gyartas, CAD/CAM technologia, hegedus dental rendelojeben cirkon gyartasA cirkon korona a legmodernebb technológiával, CAD/CAM eljárással készül. A tökéletes pontosságú CAD/CAM technológiához magas színvonalú, csúcstechnológiás gépek és berendezések szükségesek a legmodernebb szoftverekkel, amelyeknek így viszonylag magasabb a fajlagos költségük. Természetesen fogászatunkon igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a cirkon fogpótlás a lehető legtöbb ember számára elérhető legyen. Cirkon fogpótlásával csúcstechnológiát kap elérhető áron.

Ennek fényében a viszonylag magasabb árak esetén is állíthatjuk, hogy előnyeinek ismeretében a cirkon fogpótlás így is megéri Önnek.

 • Ha a cirkónium fogpótlás árakat és az egyéb megoldások árait arányosítjuk a végső eredménnyel, óriási különbségeket tapasztalhatunk a cirkon korona javára, főként az esztétikum terén.
 • Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy fém allergia esetén is alkalmazható.
 • A cirkónium korona sokkal természetesebb, esztétikusabb, mint egy más anyagú korona, így viselése is nagyobb örömet jelent.

Ahhoz nem fér kétség, hogy hosszú távon mindenképp kifizetődő a cirkon korona választása, azonban fogászati rendelőnk rendkívül kedvező árképzésének köszönhetően Önnek rövid távon sem mutatkozik jelentős árkülönbség más fogpótlásokhoz képest. Ezzel is szeretnénk megkönnyíteni Önnek a választását a lehetséges fogpótlások között.

Hogyan kell majd tisztítanom a fogaimat, ha cirkon fogpótlásom lesz?

Amennyiben Ön cirkon fogpótlással rendelkezik, természetesen azok tisztítására külön figyelmet kell fordítania. Ha cirkon fogpótlása van, aminek segítségével foghiányt pótoltunk, akkor a hiány alatti területet tisztítására fokozott figyelmet kell fordítania. A tisztításra fogselyem a legalkalmasabb, amelyek körül az egyik kifejezetten erre a célra javasolt, ez a SuperFloss nevezetű speciális fogselyem. Ez három részből áll, egy merev részből, ami segíti a fogselyem fogközbe való bevezetését, egy extra puha fogselyem részből, amivel nagyon óvatosan tudja megtisztítani az ínyt illetve a pótlást és egy hagyományos fogselyemből. A merev részt vezesse be a fogközbe, majd húzza át a fogselymet és az extra puha résszel tisztítsa meg a híd tag alatti részt. Amennyiben koronával rendelkezik, azokat a saját fogaihoz hasonló módon kell tisztítania.

Megnézi még egyszer a cirkon korona előnyeit?

Hogy ne csak a képekben mutassuk meg Önnek a cirkon korona tökéletességét, bemutatnánk Önnek két páciensünk véleményét, akinek cirkon fogpótlás készült rendelőnkben.

„…Szeretném megköszönni Önöknek a lelkiismeretes munkát, a segítőkészséget, emberi hozzáállást a problémámhoz. Nagyon meg vagyok elégedve. A Doktornő és a Fogtechnikus hölgy is nagyszerű munkát végzett.”

Gy. Szandra

” Sajnos több éve elvesztettem az egyik fogamat. Mindeddig csak halogattam hogy megcsináltassam a fogaimat. A Hegedűs Dentalra az interneten találtam rá. A weboldalon olvasott információk engem maximálisan meggyőztek. Amikor a megbeszélt időpontban felkerestem a fogászatot, örömmel tapasztaltam hogy a honlapra jellemző igényesség és az információk nem megtévesztőek. Egy modern, tiszta, jól felszerelt fogászaton találtam magam. A váró egyszerűen mesés, abszolult nem érezni azt a „bizonyos rossz érzést” ami idáig minden fogászaton elfogott. Itt tényleg minden megtalálható egy helyen,(panoráma röntgent is tudnak csinálni), ez valami hihetetlen kényelmet nyújtott.

Sajnos a sok halogatás miatt nagyobb volt a probléma mint gondoltam, így több időpontra is szükségem volt. A recepciós hölgy nagyon segítőkész volt, és habár nagyon merev az időbeosztásom, és belátom én is hogy elég nehézséges velem időpontot egyeztetni, Ő mindvégig nyugodt volt és így sikerült megtalálnunk azokat az időpontokat amik nekem megfelelőek voltak. A kezeléseknél minden rendben volt, a doktor nő mindig minden lépésről előre tájékoztatott, és bármilyen kérdésem merült is fel, mindenre készségesen válaszolt. Az elkészült cirkon híd pedig egyszerűen hihetetlen . Az egész szinte jobb lett mint még mielőtt elveszítettem volna a saját fogamat.

Nagyszerű az egész csapata, a rendelő, látszik hogy a vezetőség mindenre odafigyel és a Hegedűs Dentalnál csak a páciens számít. Tökéletes. Végre egy olyan fogászat amit mindenkinek csak ajánlani tudok. Megy az 5 csillag:))”

– K. Nóra

 1. Kimagasló esztétikai színvonala a legmagasabb elvárásoknak is maradéktalanul megfelel.
 2. Jobb fényáteresztő képessége révén csodálatosan élethű. A természetes foghoz megtévesztésig hasonló, ezért tökéletesen harmonizál meglévő fogaival.
 3. Rendkívül tartós és hosszú élettartamú.
 4. Nem allergizál.
 5. Fogínye egészséges marad, és nem színeződik el.
 6. Tökéletes precizitással illeszkedik fogsorába.

Tökéletesen élethű cirkon koronája kedvező áron, rekord gyorsasággal készül el belvárosi rendelőnkben.

Valójában már csak egy kérdés maradt:

 • Foghiányát mikor szünteti meg a XXI. század tökéletes precizitással készülő esztétikai fogpótlásával?
 • Várjuk keresését, hogy akciós áron készíthessük el tökéletesen élethű cirkon koronáját.

Cirkon Korona Akció Budapest Fogászat

*: Hogy pontosan mitől is tartozik a fémmentes fogpótlások közé a cirkon korona és mi áll a kémia háttérben az alábbi oldalon található meg.

Cirkon korona tévhitek és kémia háttérl

Kérdése van a kezeléssel kapcsolatban? Vagy csak szeretne pontosabb tájékoztatást kapni?

Segítünk. Kérjen ingyenes visszahívást, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszíhívni

A témával kapcsolatos további oldalaink

Mi a cirkónium? Ezeket kérdezték mások a cirkon kornáról
Cirkon korona készítése laborunkban Cirkon korona 7 előnye
Cirkon korona előtte-utána