Cirkon korona készítése Budapesten, a Hegedűs Dental® fogászaton

cirkon-korona-hegedus-dental-fogaszat-2Fogai állapota miatt másokkal beszélgetve sokszor kínosan érzi magát? Szeretne végre felszabadultan mosolyogni?

Ha igen, akkor a cirkon koronát Önnek találták ki.

A cirkónium-oxid alapanyagból készíthető fogpótlásokat az esztétikai problémák kiküszöbölésére fejlesztették ki. A cirkónium-oxid egy porcelán, de annál jóval erősebb és kevésbé törékeny. Ebből származnak a cirkon tökéletes fogpótló tulajdonságai.

Miért előnyös Önnek a cirkon korona?

Mert tökéletes minőséget kap kedvező áron, rekord gyorsasággal beépítve. Röviden ezek a cirkon korona legfőbb előnyei Önnek. Kíváncsi azért a részletekre is?

Ha fogpótlásra van szüksége, akkor a kedvező ár mellett biztos azt szeretné még, ha fogkoronája észrevehetetlen lenne, és hosszú éveken át problémamentesen működne?

A témával kapcsolatban:

Mi a cirkónium? Ezeket kérdezték mások a cirkon kornáról
Miért éri meg az árát a cirkon korona Cirkon korona előtte-utána
Cirkon korona készítése laborunkban Cirkon korona 7 előnye Hogyan készül a tökéletesen élethű korona

Cirkon korona – gond nélküli tökéletesség a fogkoronák világában

A rendelőnkben elkészült cirkónium korona prémium minőségű fogpótlása lesz hosszú évtizedeken át. Talán most arra gondol, hogy a prémium minőség egyet jelent a magas árral?

 • Ettől nem kell félnie.

Habár a legkorszerűbb fogpótlásról beszélünk, ez az tökéletesség árat egyáltalán nem emeli meg. Erről azonnal meg is győződhet.

Ha megnézte a linken található cirkon korona akciónkat, akkor vegye figyelembe még azt is, hogy a rendelőnkben készült cirkon fogkoronák ára mindig tartalmazza az érzéstelenítést, a csiszolást, a precíziós lenyomatvételt, a számítógépes CAD/CAM tervezést, a nyers- illetve vázpróbákat, valamint az esetleges igazítást és a végleges beragasztást is.

cirkon korona, fogászatCirkon korona tökéletes minőségben, rekord sebességgel

Mert tökéletes minőségű cirkon koronája nemcsak kedvező áron, hanem rekord sebességgel is készül. Ez lehetetlen, gondolja Ön, és joggal. Nem kell azonban aggódnia, mert a kedvező áron rekord sebességgel készülő cirkon koronának ésszerű magyarázata van.

A hozzánk fordulók számára az is nagyon fontos, hogy mennyi idő alatt készül el a fogpótlásuk. Ebből a szempontból talán Ön sem kivétel.

Belvárosi rendelőnkben a cirkon korona tökéletes minőségben azért készülhet el rekord sebességgel, mert saját fogtechnikai laborral rendelkezünk. Nem utazik a minta, nincs félreértés a fogorvos és a fogtechnikus között. Ezért a végleges fogpótlás – pótolt tag számtól függően – helyben, akár pár nap alatt is elkészülhet.

Miért jobb a cirkon a fémkerámia koronáknál?

A cirkon korona előnye a fémkerámia koronákkal szemben, hogy már a váz is fogszínű, vége a fekete koronaszéleknek. A cirkónium korona legfőbb előnye, hogy az élő fogra leginkább hasonló fogpótlás.

A cirkónium-oxid alapanyagból készített, porcelánnal leplezett cirkon korona fogpótlások áttörést jelentettek a modern fogászati ellátásban. A cirkónium koronák kiemelkedő esztétikai színvonala a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. További előnyük még, hogy megoldást jelentenek a fém allergiában szenvedő páciensek részére is.

Nézzük meg közelebbről, hogy mi is az a cirkon!

A cirkon egy természetes ásvány, amely a föld legstabilabb anyagai közécirkon-korona-hegedus-dental-fogaszat tartozik. Mechanikai tulajdonságai az élet számos területén lehetővé teszik felhasználását. Keménysége, kopásállósága, hő- és vegyi anyagokkal szembeni ellenálló képessége a fogászaton kívül is széleskörű használatához vezet. Előnyös tulajdonságai miatt az egyik legfontosabb fémmentes fogászati restaurátor anyaggá vált.

Miért előnyösebb a cirkon vázra készített cirkon fogpótlás és cirkon korona a hagyományos fémkerámia pótlásnál?

A cirkon koronák az elkészítésénél alkalmazott CAD/CAM technológiának köszönhetően sokkal pontosabban illeszkednek, mint a hagyományos fémkerámia koronák. Számítógépes tervezés után teljesen automatizált módon, emberi kéz érintése nélkül készülnek a cirkon vázak. Ennek köszönhetően a cirkon korona szélei tökéletesen zárnak. A korona kifogástalan esztétikai megjelenésű.

A cirkonból készült korona a fényt tökéletesen átereszti. Teljesen természetes, élethű hatást kelt. Alig különböztethető meg a fogpótlás az eredeti fogaktól. A fényáteresztő képesség miatt a cirkon korona látványában nem jelentkezik a fémkerámia koronákra jellemző matt, élettelen hatás. Megszűnik a koronák szürke szegélye az ínyszéleknél, ami esztétikailag rendkívül zavaró, főleg front fogak esetén.

A cirkon korona teljes egészében biokompatibilis, amely azt jelenti, hogy szervezetünk nem kezeli idegen anyagként, képes annak teljes befogadására. Ezért a cirkon korona egyik legnagyobb előnye, hogy nem okozhat allergiát.

Fényáteresztő képessége és esztétikai tulajdonságai miatt a cirkon korona és híd nagyon jól harmonizál a természetes fogakkal. A cirkonból készült fogpótlások rendkívül tartósak, hosszú élettartamúak.

Hogyan készül a cirkon korona és fogpótlás?

Cirkon Korona Akció Budapest Fogászat

 1. Fogorvosaink a fogpótlások és a cirkon koronák elkészítéséhez először körültekintően előkészítik a fogakat, majd a fogak preparálása után lenyomatot vesznek.
 2. A lenyomat alapján technikusaink gipszből elkészítik az Ön fogsorának tökéletes másolatát.
 3. Ezután lép be a folyamatba a legmodernebb, legkorszerűbb CAD/CAM technológia. 3D-s szkenner letapogatja az Ön fogairól készített gipsz mintát, majd magasan képzett fogtechnikusaink számítógép segítségével megtervezik a szükséges cirkon korona vázát.
 4. A tervezés után a számítógép vezérlésű modern CNC faragó gép emberi beavatkozás nélkül tökéletes formában kifaragja a szükséges cirkon koronát.
 5. A nyers cirkon koronát ezek után a megfelelő, az Ön fogaihoz leginkább illeszkedő színre színezik, majd színterezéssel kiégetik fogászatunkon. A kiégetés során nyeri el végleges formáját és keménységét a cirkónium korona.
 6. Az elkészített cirkon koronára kerámia leplezés kerül, így válik tökéletessé a cirkon pótlás. Ekkor válik olyan ragyogóvá és ellenállóvá, mint a természetes fog.

Mit jelent a Cirkon Expressz?

cirkon express, cirkon korona, cirkon expressz, cirkon, cirkon fogpótlás

Rendelőnk számára a páciensek elégedettsége az egyik legfontosabb tényező.  Tapasztalataink alapján azt állapítottuk meg, hogy az Ön elégedettségének kulcsa a kifogástalan munkán felül az fogmű elkészülési idejében rejlik.

Hogy a megfelelő gyorsaságot tudjuk Önnek biztosítani, létrehoztuk saját fogtechnikai laborunkat, ahol kifejezetten cirkóniumból készült fogpótlásokra szakosodtunk. Így amikor Önnek készítjük fogpótlását, a munkának nem kell elhagynia rendelőnket.

Ennek köszönhetően drasztikusan lerövidült a cirkonból készülő fogpótlások elkészítésének ideje. Ebből fakadóan jött létre a Cirkon Expressz® szóösszetétel.

Maga a Cirkon Expressz® azt jelenti, hogy a lehető legrövidebb időn belül készítjük a cirkónium fogpótlásokat.

Miután a saját fogtechnikai laboratóriumunk cirkon koronákra és hidakra specializálódott, ez a gyorsaság azonban nem jelent egyet azzal, hogy romlott volna a minősége vagy esetleg az esztétikai tulajdonsága az elkészített fogpótlásoknak.

Erről Ön is a saját szemével győződhet meg. Az alábbi linken megtalálhat egy esettanulmányt fotókkal, ahol jól látható, hogy szinte lehetetlen megmondani, hogy a páciens számára mely fogak készültek rendelőnkben és mely fogak azok, amik a páciens természetes fogai.

Cirkon korona felhelyezése, felhelyezés, cirkon korona, cirkon expressz

Cirkon korona előtte – utána

Természetesen vannak olyan technológiai korlátok, amiket mi sem tudunk lerövidíteni, hiszen vannak bizonyos kötési illetve megmunkálási idők, amiket nem lehet lecsökkenteni, viszont akár rendelőnk, akár fogtechnikai laborunk, a Cirkon Centrum® mindent megtesz annak érdekében, hogy Önnek akár pár napon belül elkészüljön a cirkon fogpótlása.

Mi a legjobb Önnek ebben a cirkon koronákra vonatkozó szolgáltatásban?

Önnek semmilyen plusz felárat nem kell fizetnie, a szolgáltatást nem kell külön kérnie.
A rendelőnkben készülő cirkon pótlások automatikusan a lehető leggyorsabban készülnek. Tehát Önnek nincs más dolga, csupán időpontot kell foglalnia rendelőnkben és megfelelő kezeléseket követően csak hátra kell dőlnie, és pár nap múlva már az elkészült, beragasztott, élethű cirkon pótlásával boldogan mosolyoghat.

Megnézi még egyszer a cirkon korona előnyeit?

Cirkon Korona Akció Budapest Fogászat

 1. Kimagasló esztétikai színvonala a legmagasabb elvárásoknak is maradéktalanul megfelel.
 2. Jobb fényáteresztő képessége révén csodálatosan élethű. A természetes foghoz megtévesztésig hasonló, ezért tökéletesen harmonizál meglévő fogaival.
 3. Rendkívül tartós és hosszú élettartamú.
 4. Nem allergizál.
 5. Fogínye egészséges marad, és nem színeződik el.
 6. Tökéletes precizitással illeszkedik fogsorába.

Tökéletesen élethű cirkon koronája kedvező áron, rekord gyorsasággal készül el belvárosi rendelőnkben.

Valójában már csak egy kérdés maradt:

 • Foghiányát mikor szünteti meg a XXI. század tökéletes precizitással készülő esztétikai fogpótlásával?
 • Várjuk keresését, hogy akciós áron készíthessük el tökéletesen élethű cirkon koronáját.

Ingyenes visszahívás kérése

Kérdése van a kezeléssel kapcsolatban? Vagy csak szeretne pontosabb tájékoztatást kapni?

Segítünk. Kérjen ingyenes visszahívást, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező) /csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszahívni/

A témával kapcsolatos további oldalaink

Mi a cirkónium? Ezeket kérdezték mások a cirkon kornáról
Cirkon korona készítése laborunkban Cirkon korona 7 előnye Hogyan készül a tökéletesen élethű korona
Miért éri meg az árát a cirkon korona Cirkon korona előtte-utána