Fogpótlásra van szüksége kedvezményes áron?

Fémkerámia fogpótlásVannak olyan esetek, amikor már elkerülhetetlen egy-egy fog elvesztése. Ilyen esetben kellő komolysággal kell kezelni az elvesztett fog pótlását, hiszen foghiány esetén az étkezés során rágóképessége csökken, és beszédzavar is kialakulhat a hangképzés elváltozása miatt. Sőt akár az arca is megváltozhat, ez pedig komoly lelki problémákat is okozhat Önnek.

A fogpótlás típusai különbözőek. Alkalmazásuk azoktól az egyéni körülményektől függ, melyet a páciens szájüregében lévő állapot tesz lehetővé. A fogpótlás típusa lehet korona, híd, és kivehető fogpótlás, illetve ezeknek is több típusa közül lehet választani attól függően, hogy mely megoldás lesz a leghatékonyabb.

A legtöbb fogászati rendelő esetében ezeket a pótlásokat külső fogtechnikai labor készíti el. A minta és az elkészült fogpótlás utaztatásával jelentősen nőhet az az időintervallum, ami alatt a fogorvos be tudja helyezni a fogpótlást a páciens szájába.

Fogászat és fogtechnika egy helyen van nálunk

Önnek viszont Budapest belvárosában található rendelőnk esetében ezzel az utaztatással nem kell számolni, hiszen saját praxis laborral rendelkezünk. Ezért fogpótlása jóval rövidebb idő alatt el tud készülni, mint más fogászatok esetében.

Sőt ezen rövid idő alatt se kell Önnek foghiánnyal elhagynia rendelőnket, mivel kérhető úgynevezett ideiglenes pótlás. Ez addig el is tudja látni a szerepét, amíg a tényleges fogpótlás el nem készül. Önnek egyetlen közösségben sem kell egyetlen pillanatig sem feszélyezve éreznie magát.Fémmentes fogpótlás a mosolyért

Fogtechnikai laborunk a legmodernebb technológiákat használva készít minden fogpótlást. Ez Önnek azzal az előnnyel jár, hogy a természetes és a pótolt fog közötti különbség felismerhetetlen lesz. Amint rendelőnkben elkészül a fogpótlása, a pótolt fog azonnal felismerhetetlen lesz.

Vagyis Önön kívül senki sem fogja tudni megmondani, hogy melyik fog készült el most, és melyik az Ön saját foga. Első lépésként nézzen rá a képre! Melyik lehet a pótolt fog?

Fogpótlás, fémkerámia pótlás árak

Fémkerámia korona


49.000.-


AKCIÓ:29.000.-*


Tovább a fogkorona oldalra


Fogkorona


Fémkerámia korona implantátumra


35.000.-


Részleges fémlemezes műfogsor állcsontonként


88.000.-


1 fogas mini fogsor


15.000.-


Kivehető teljes lemezes fogsor állcsontonként


90.000.-


AKCIÓ:79.999.-*


Cirkon inlay/onlay


50.000.-


Csapos műcsonk - egy ágú


15.000.-


Csapos műcsonk - két ágú


25.000.-


Cirkon csap


39.000.-


Üvegszálas csap


10.500.-


Korona levétel


3.500.-


Hídlevétel (pillérfoganként)


3.500.-


Ideiglenes korona (rendelői)


4.000.-


Ideiglenes korona (fogtechnikai)


7.000.-


Arany inlay/onlay (+aranyár)


30.000.-


Harapásemelő sín


15.000.-


Fogsor javítása


6.000.- -től


Fájdalommentes fogászati kezelését Ön többféleképpen is fizetheti

Nemcsak készpénzzel, hanem bankkártyával és egészségpénztári kártyával is fizethet fogai egészségéért és felszabadult mosolyáért.

 

 mastercard-hegedus-dentalmaestro-hegedus-dentalvisa-hegedus-dentalvisa-elektron-hegedus-dental

Rendelőnk <a href=”https://hegedusdental.hu/egeszsegpenztari-partnerek/” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>számos egészségpénztárral</a> szerződésben áll. Amennyiben Ön is tagja valamely egészségpénztárnak a felsorolásból, nyugodtan használhatja fogászatunkon az egészségpénztár által kiállított bankkártyát a kezelés ellenértéknek kifizetésekor.

Szerződött egészségpénztári partnereink listája az alábbi gombra kattintva érhető el.

Kérdése van a kezeléssel kapcsolatban? Vagy csak szeretne pontosabb tájékoztatást kapni?

Segítünk. Kérjen ingyenes visszahívást, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező) /csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszahívni/

Szeretné a teljes árlistánkat egyben megtekinteni?