Fogpótlásra van szüksége kedvezményes áron?

fogpotlas arak, fogpotlas, hegedus dentalVannak olyan esetek, amikor már elkerülhetetlen egy-egy fog elvesztése. Ilyen esetben kellő komolysággal kell kezelni az elvesztett fog pótlását, hiszen foghiány esetén az étkezés során rágóképessége csökken, és beszédzavar is kialakulhat a hangképzés elváltozása miatt. Sőt akár az arca is megváltozhat, ez pedig komoly lelki problémákat is okozhat Önnek.

A fogpótlás típusai különbözőek. Alkalmazásuk azoktól az egyéni körülményektől függ, melyet a páciens szájüregében lévő állapot tesz lehetővé. A fogpótlás típusa lehet korona, híd, és kivehető fogpótlás, illetve ezeknek is több típusa közül lehet választani attól függően, hogy mely megoldás lesz a leghatékonyabb.

A legtöbb fogászati rendelő esetében ezeket a pótlásokat külső fogtechnikai labor készíti el. A minta és az elkészült fogpótlás utaztatásával jelentősen nőhet az az időintervallum, ami alatt a fogorvos be tudja helyezni a fogpótlást a páciens szájába.

Fogászat és fogtechnika egy helyen van nálunk

Önnek viszont Budapest belvárosában található rendelőnk esetében ezzel az utaztatással nem kell számolni, hiszen saját praxis laborral rendelkezünk. Ezért fogpótlása jóval rövidebb idő alatt el tud készülni, mint más fogászatok esetében.

Ahogy a fogpótlás úgy Önnek sem kell foghiánnyal elhagynia rendelőnket, mivel kérhető úgynevezett ideiglenes pótlás. Ez addig el is tudja látni a szerepét, amíg a tényleges fogpótlás el nem készül. Önnek egyetlen közösségben sem kell egyetlen pillanatig sem feszélyezve éreznie magát. Rendelőnkben két típusú ideiglenes fogpótlást tudunk Önnek biztosítani. Ez egyik az úgynevezett rendelő ideiglenes fogpótlás. Ez egy puhább műanyag anyagból készült pótlás. Az ilyen jellegű ideiglenes pótlást abban az esetben szoktuk javasolni, ha Önnek csupán 1-2 napra lenne szüksége, mire felhelyezésre kerül a végleges fogpótlása.

A másik ilyen ideiglenes fogpótlás a PMMA pótlás. Ezt már fogtechnikai laborunk készíti el Önnek. Ez a pótlás egy jóval ellenállóbb de még mindig műanyag keverékből készül. A PMMA korona vagy híd akkor ajánlott, ha Önnek még számos egyéb kezelésre van szüksége mielőtt el tudnánk Önnek készíteni a véglegesnek szánt fogpótlást.

Nálunk az alábbi szolgáltatások INGYENESEK:

– Érzéstelenítés
– Lenyomatvétel
– Vázpróba
– Ideiglenes és elkészült munkák beragasztása

További árak oldalak:

Digitális röntgen árak

Cirkon korona árak
Fogpótlás árak
Fogtömés árak
Gyökérkezelés árak
Fogfehérítés árak
Fogimplantáció árak

Foghúzás árak

Fogtechnikai laborunk a legmodernebb technológiákat használva készít minden fogpótlást. Ez Önnek azzal az előnnyel jár, hogy a természetes és a pótolt fog közötti különbség felismerhetetlen lesz. Amint rendelőnkben elkészül a fogpótlása, a pótolt fog azonnal felismerhetetlen lesz.

Rendelőnk szakterülete – Cirkónium fogpótlások

A Hegedűs Dental rendelője kifejezetten az ilyen típusú fogpótlásokra specializálódott. A cirkon koronák egy különleges úgynevezett cirkon homokból készült cirkónium tömbből kerülnek kifaragásra. A cirkon koronák az egyik legmodernebb CAD/CAM eljárással készülnek.

fogpótlás árak, fogpótlásEz egész pontosan azt jelenti, hogy mind a tervezés, mind a koronák megmunkálása számítógép által történik. Ennek köszönhetően a lehető leggyorsabban és legpontosabban tud az Ön fogpótlása elkészülni. Mivel század milliméter pontosan kerülnek megmunkálásra a koronák, azért tökéletesen fognak illeszkedni az Ön előkészített fogaira. Ez azért bír kiemelt fontossággal, mert a pontos széli záródásnak köszönhetően nem tud semmi se bekerülni a tartó fog és a korona közé. Így nem tud caries kialakulni és a cirkon fogpótlása szinte az örökkévalóságig megfelelő lesz.

A cirkon fogpótlások területén az egyik leggyakrabban felmerülő kifejezés, hogy a pótlás teljes mértékig allergiamentes. Így akár azon pácienseink számára is megoldás nyújthat, akik fémallergiában szenvednek.

Habár ez az egyik legjobb megoldás a fogpótlások területén mégis vannak olyan esetek is amikor nem tudunk Önnek cirkónium fogpótlást biztosítani. Ilyenkor se kell aggódnia számos egyéb lehetőséget is kínálunk Önnek a fogpótlások területén.

Fogpótlás, fémkerámia pótlás árak

Nikkelmentes fémkerámia korona • érzéstelenítés

 • fog vagy fogak lecsiszolása

 • lenyomat vétel

 • fogtechnika által elkészített fémkerámia korona leplezéssel

 • az elkészült fogpótlása felhelyezése és beragasztása


49.000.-


TARTÓSAN KEDVEZŐ ÁR:35.990.-*


Tovább a fogkorona oldalra


Fogkorona


Nikkelmentes fémkerámia korona implantátumra • lenyomat vétel

 • a fogtechnika előkészíti a felépítményt az implantátumra

 • fogtechnika által elkészített fémkerámia korona leplezéssel

 • az elkészült fogpótlása felhelyezése és beragasztása


42.990.-


Részleges fémlemezes műfogsor állcsontonként


A kontroll vizsgálatot, igazítást az ár nem tartalmazza.


198.000.-


1 fogas mini fogsor


15.000.-


Kivehető teljes lemezes fogsor állcsontonként


A kontroll vizsgálatot, igazítást az ár nem tartalmazza.


136.900.-


Cirkon inlay/onlay • érzéstelenítés

 • üregkialakítása

 • lenyomatvétel

 • fogtechnika által készített cirkon inlay elkészítése

 • inlay beragasztása


55.000.-


Arany inlay/onlay (+aranyár) • érzéstelenítés

 • üregkialakítása

 • lenyomatvétel

 • fogtechnika által készített arany inlay elkészítése

 • inlay beragasztása


30.000.-


Harapásemelő sín


20.000.-


Csapos műcsonk - egy ágú


15.000.-


Csapos műcsonk - két ágú


25.000.-


Cirkon csap


39.000.-


Üvegszálas csap


22.000.-


Korona levétel


5.990.-


Hídlevétel (pillérfoganként)


5.990.-


Ideiglenes korona (rendelői) csonk előkészítés/csiszolás nélkül


7.990.-


Ideiglenes korona (fogtechnikai) csonk előkészítés/csiszolás nélkül


8.990.-


Fogsor javítása


6.000.- -től


Fájdalommentes fogászati kezelését Ön többféleképpen is fizetheti

Nemcsak készpénzzel, hanem bankkártyával és egészségpénztári kártyával is fizethet fogai egészségéért és felszabadult mosolyáért.

 

 mastercard-hegedus-dentalmaestro-hegedus-dentalvisa-hegedus-dentalvisa-elektron-hegedus-dental

Esetleg kérdése lenne még valamelyik fogpótlás típussal kapcsolatba? Szeretne allergiamentes, cirkon fogpótlást készíttetni? Kérjük vegye fel a kapcsolatot fogászatunkkal az alábbi elérhetőségek egyikén és kollégáink minden fogpótlással kapcsolatos kérdésében segíteni fognak Önnek.

Rendelőnk számos egészségpénztárral szerződésben áll. Amennyiben Ön is tagja valamely egészségpénztárnak a felsorolásból, nyugodtan használhatja fogászatunkon az egészségpénztár által kiállított bankkártyát a kezelés ellenértéknek kifizetésekor.

Szerződött egészségpénztári partnereink listája az alábbi gombra kattintva érhető el.

Kérdése van a kezeléssel kapcsolatban? Vagy csak szeretne pontosabb tájékoztatást kapni?

Segítünk. Kérjen ingyenes visszahívást, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszíhívni

További árak oldalak:

Digitális röntgen árak

Cirkon korona árak

Fogpótlás árak

Fogtömés árak

Gyökérkezelés árak

Fogfehérítés árak

Fogimplantáció árak

Foghúzás árak

Szeretné a teljes árlistánkat egyben megtekinteni?