Akciós fogászati kezelések a fogai épségéért

Rejtett költségek nélkül! Garantáltan kedvező áron!

Fogai épsége Önnek is fontos?

Csak talán eddig nem fordított kellő figyelmet fogai állapotára?

    • Ezért hozunk létre újabb és újabb kedvezményeket. Bízunk abban, hogy ezekkel a kedvezményes lehetőségekkel az

Ön számára is elérhetővé tudjuk tenni a tökéletes mosolyt

    • . A korai megelőzéssel és prevencióval sokszor a későbbi komolyabb problémákat tudja megakadályozni. Sok esetben a fogfájás megelőzése érdekében elég lenne egy fogkő eltávolítás vagy a félévenkénti kontroll vizsgálat, ahol még korai szakaszában felismerhető és orvosolhat egy lyukas fog problémája.

Természetesen akcióink nem csak a megelőzésre és kisebb kezelésekre lettek kialakítva. Számos kedvezményes ajánlat található az oldalunkon akkor is, ha Önnek fogpótlásra lenne szüksége. Tehát ha foghiánya van vagy esetleg ez a foghiány csak egy fogászati implantátum behelyezésével oldható meg akkor sem kell elkeseredni, hiszen akcióink  kiterjednek akár a komplett cirkon korona vagy fémkerámia pótlásokra is.

Fontos Önnek a kiváló minőség elérhető áron?

Az akciós fogászati kezelések nem jelentenek egyet a rossz minőséggel. Nálunk az akció nem megy a minőség rovására. A Hegedűs Dental® profi csapata minden munkát 100% odafigyeléssel és precizitással végez el, függetlenül attól, hogy azok normál, akciós vagy tartósan kedvező árú fogászati kezelések. Ezt mi sem bizonyítja jobban hogy, ráadásul az ártól függetlenül akár 2 év garanciát is vállalunk az általunk készített fogpótlásokra, legyen szó akár cirkon kerámia korona vagy fém kerámia fogpótlásról.

Szívügyünk az Ön fogsora és az Ön tökéletes mosolya.

Megnézi Ön is melyek az akciós fogászati kezelések?

Az itt található akciók és árak tájékoztató jellegük, kérjük minden esetben tekintse meg az akciók pontos részletei.
Az itt található akciós kezelések árából a konzultációs díj NEM levonható!

Ha úgy gondolja, hogy Önnek is számít a minőség és az alacsony ár, keressen fel minket is bízza mosolyát a Hegedűs Dental tapasztalt csapatára!

Kérje ingyenes visszahívásunkat!

Ingyenes visszahívás kérése

Hegedűs Dental fogászat Budapesten, cirkon korona akciók, akciós fogászati kezelések

Telefonszám: +36-1-783-8746

Mobil: +36-30-846-3004

E-mail: info@hegedusdental.hu

A Hegedűs Dental® Garanciának köszönhetően Ön hosszútávú élvezheti a felhőtlen mosoly örömét. Ha valamelyik akciónk felkeltette érdeklődését, de bizonytalan annak tartósságában vagy szeretne pontosan tájékozódni szolgáltatásainkhoz tartozó garanciális feltételekről az alábbiakban teheti meg.

„Nekünk csak az Ön elégedettsége számít!”

Hegedűs Dental® Garancia …

A Hegedűs Dental® fogászati rendelőjében Ön akár Mastercard, Maestro vagy Visa bankkártyával is fizethet. Ezen túl rendelőnk számos egészségpénztári szolgáltatóval is kapcsolatban áll. Az egészségpénztárak tekintetében nem csupán számlát tudunk kiállítani, de ha Ön rendelkezik az adott egészségpénztár által kibocsájtott bankkártyával akár azzal is kiegyenlítheti fogászati számláját. Ha szeretné megtekintetni, hogy pontosan mely egészségpénztárakkal állunk szerződésben, kérjük kattintson az alábbiakban található gombra.

Egészségpénztárak…