A Hegedűs Dental fogászat egészségpénztári partnerei

A Hegedűs Dental budapesti fogászatán az Egészségpénztári Partnerek kártyáival közvetlenül is lehet fizetni, így levesszük az Ön válláról a számla benyújtásával, ügyintézésével kapcsolatos terheket. Önnek nem kell előre fizetnie, a Hegedűs Dental Fogászat elintéz Önnek mindent egy helyen.

Elég csak az Egészségpénztári Partnerek kártyáját használni, a többit a Hegedűs Dental Fogászat intézi Ön helyett. Itt találja az Egészségpénztári Partnerek listáját, akikkel a budapesti Hegedűs Dental cirkon fogászat  szerződésben áll. Amennyiben Ön egy olyan Egészségpénztárral áll kapcsolatban, amelyet nem talál a Hegedűs Dental Egészségpénztári Partnerek listájában, kérjük jelezze és mi felvesszük az Ön Egészségpénztári Partnerét is az Egészségpénztári Partnerek listájára. Fogászatunkon teljes körú fogászati ellátásban részesül, ahol egy helyen mindent megtalál a legkorszerűbb digitális fogászati röntgentől a csúcs technológiával felszerelt fogtechnikai laboratóriumig.

Csúcs technikával felszerelt fogászati laboratóriumunkban a legkorszerűbb CAD/CAM technológiával készítjük el az Ön cirkon korona fog pótlását. Az Ön egészsége érdekében válassza fájdalom mentes fogászatunkat, ahol a rendszerese fogászati kontroll alkalmával felkészült fogorvosaink, dentál higiénikusaink várják Önt. Modern, ultrahangos készülékkel eltávolítják a legtöbb fogágybetegség kialakulásáért felelős fogkövet. Esztétikus, a fog színével megegyező fényrekötő esztétikai töméssel helyre hozzuk a már szuvasodott fogat. A Hegedűs Dental budapesti fogászatán akkor is megoldást kínálunk fogászati problémáinak megoldására, ha Ön már azt hiszi, csak a fog húzás a megoldás.

Fogászati rendelőnkben professzionális gyökérkezelést végeznek szakembereink, amelyet  Apex locátor és azonnali tűs kontroll röntgen tesz biztonságossá és hatékonnyá. Ha már megtörtént a baj és elveszített valamelyik fogát, a Hegedűs Dental budapesti fogászata arra is tökéletes megoldást kínál fogászati implantátum beültetésével. Fogászatunkon a gyógyítás egy mosollyal kezdődik és az Ön tökéletes mosolyával fejeződik be.

Ingyenes visszahívás kérése

Esetleg bármilyen kérdése merült fel? Vagy csak szeretne pontosabb tájékoztatást kapni? Kérjen ingyenes visszahívást és kollégánk hamarosan fel veszi Önnel a kapcsolatot!

Csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszíhívni