Szeretne igazi hollywoodi mosolyt?

fogfeherites arak, fogfeherites, mosolygas, fehér fogakNapjainkban ugyan olyan meghatározó tud lenni ápolt külső, mint éppen az egészséges mosoly. A fogfehérítés pont ebben tud Önnek segíteni, hiszen a mindenkit lehengerlő mosoly záloga a gyönyörűen fehér fogak.

Fogfehérítés plusz költségek nélkül

A fogfehérítés feltételei elsősorban a tiszta és ép fogazat, mely olykor előkezelést igényel a fogfehérítő kezelés előtt. A legtöbb esetben csak egy professzionális tisztításra és fogkő eltávolításra van szükség. Előfordulhat azonban, hogy egy-egy fogat kezelni kell annak érdekében, hogy a fogfehérítés eljárás elvégezhető legyen.

Amennyiben csak a fogkő eltávolításra van szükség a fogfehérítés elvégzése előtt, úgy nem kell plusz költséggel számolnia, hiszen belvárosi fogászatunkon a fogfehérítés ára fogainak professzionális tisztítását, és a fogkő eltávolítását is tartalmazza.

LED lámpás fogfehérítés másfél óra alatt

Még ragyogóbb mosolyra vágyik vakítóan fehér fogakkal? Ha igen, akkor várjuk belvárosi rendelőnkben. A tévhitekkel ellentétben a fogfehérítési technológia teljes mértékig biztonságos, kényelmes és hatékony.

Budapesti rendelőnkben fogkő eltávolítással együtt nagyjából másfél óra alatt elvégezzük a kezelést, és Ön már úgy léphet ki rendelőnk ajtaján, hogy felhőtlenül mosolyog a világra.

Rendelői fogfehérítés előnyei

Sokat hallani az otthon is elvégezhető fogfehérítésről. Ezek a kezelések gyakran a kecsegtetnek az otthon kényelmével és költséghatékonysággal. Ellenben sajnos a végső hatás meg se közelíti azt mintha ezt a kezelés professzionális környezetben, rendelőnkben végeztetné el.

A rendelői fogfehérítés előnyei:

Nálunk az alábbi szolgáltatások INGYENESEK:

– Érzéstelenítés
– Lenyomatvétel
– Vázpróba
– Ideiglenes és elkészült munkák beragasztása

További árak oldalak:

Digitális röntgen árak

Cirkon korona árak
Fogpótlás árak
Fogtömés árak
Gyökérkezelés árak
Fogfehérítés árak
Fogimplantáció árak

Foghúzás árak

-Gyors – a megelőző fogkő leszedéssel együtt csupán másfél órát vesz igénybe

-Biztonságos – folyamatosan ellenőrzött körülmények és felügyelet mellett történik a kezelés

-Tartós – a rendelőben történő fogfehérítés akár évekig is hatásos lehet

-Hatékony – a rendelőnk által használt professzionális anyagok nagyobb hatásfokkal dolgoznak, mint az háztartási forgalomba kapható egyéb megoldások, így a végeredményként sokkal fehérebbek lehetnek a fogai

Élet a fogfehérítés után

Ha meghozta ezt az elhatározást és szeretne részt venni egy ilyen kezelésen, fogorvosi rendelőnk fontosnak tartja, hogy Ön sokáig élvezni tudja a hófehér fogak által nyújtott mosolyt. Ehhez azonban szeretnénk Önnek pár apró dolgot javasolni, amik betartásával Ön sokkal tovább élvezheti a ragyogóan fehér fogait.

Lépések közvetlenül a fogfehérítés után

A fogfehérítési eljárás során a fogzománc felpuhul ennek érdekében nagyobb odafigyelést kell fordítanunk fogaink állapotára a kezelés követő 1 hétben.

  • A kezelés után kerüljük a kávé, vörösbor, szénszavas üdítők és színezékeket tartalmazó italok és ételek fogyasztását. A fogfehérítés a fog legfelső rétegét érinti, ami a legfőbb védelmet nyújtja a fogainknak. Így a kezelés után az ilyen jellegű italokban és ételekben található színezékek sokkal mélyebbre tudnak hatolni a fogba és komoly esztétikai problémák tudnak keletkezni
  • A dohányzás számos egészségkárosító hatása mellett a még fogaink elszíneződését is eredményezheti. Ennek következtében azt javasoljuk, hogy közvetlenül a kezelés után kerülje ezt a káros szokást.

Legyenek a fogai hosszan tartóan fehérek

Fehér fogak a Budapest belvárosában

Nem is gondolná de elég csupán egy kis odafigyelés és fogai fehérségét sokkal tovább élvezheti. A mindennapi életben számos olyan dolgot fogyasztunk, amik komoly befolyással vannak fogaink fehérségére. Ilyen például a túlzott kávé és tea fogyasztása. Ezeknek az italoknak a mellőzésével nem is gondolná, hogy milyen hosszú ideig garantálni tudja a fogai fehérségét.

A másik ilyen tényező a rendszeres kontroll vizsgálatokon való megjelenés és legalább fél évenkénti fogkő leszedése. A fogkő leszedésével nem csupán fogai egészségét tudja garantálni, a hosszan tartó fehérség is elérhető egy ilyen apró kezeléssel. A fogkövön könnyebben rakodnak le a színezékek illet a különböző anyagok, így azt a hatás keltik mintha a fogak sárgulnának el és veszítenék el a fehérségüket. Sok estben a fogkő leszedése és a fogak polírozása akár egy fogfehérítés hatásfokával érhet fel. Persze ehhez nélkülözhetetlen, hogy alap fog színe fehér legyen.

Most már szeretné tudni, hogy mennyibe kerül a fogfehérítés?

Fogfehérítés árak

Fogfehérítés mindkét állcsonton  • fogkő eltávolítás

  • ínyvédő felhelyezése

  • fogfehérítő anyag felhelyezése

  • a kezelés teljes időtartama nagyjából 1,5 óra


99.900.-


TARTÓSAN KEDVEZŐ ÁR: 24.990.-*


Tovább a fogfehérítés oldalra


Fogfehérítés


Fogfehérítés egy állcsonton


49.950.-


Tovább a fogfehérítés oldalra


Fogfehérítés


Fogfehérítés egy fogra (endofehérítés, külső fehérítés) /ülés, alkalom


14.000.-


Tovább a fogfehérítés oldalra


Fogfehérítés


Fogékszer felhelyezés


15.000.-


Tovább a fogékszer oldalra


Fogékszer


Fájdalommentes fogászati kezelését Ön többféleképpen is fizetheti

Nemcsak készpénzzel, hanem bankkártyával és egészségpénztári kártyával is fizethet fogai egészségéért és felszabadult mosolyáért.

 

 mastercard-hegedus-dentalmaestro-hegedus-dentalvisa-hegedus-dentalvisa-elektron-hegedus-dental

Ön is tökéletesen fehér fogakra vágyik? Szimpatikus Önnek a Hegedűs Dental fogfehérítési ára? Ne várjon tovább, keresse fel fogászati rendelőnket az alábbi elérhetőségek egyikén és kollégáink készséggel fognak Önnek segíteni.

Rendelőnk számos egészségpénztárral szerződésben áll. Szerződött egészségpénztári partnereink listája a lenti gombra kattintva érheti el.

Amennyiben Ön is tagja valamely egészségpénztárnak a felsorolásból, nyugodtan használhatja fogászatunkon az egészségpénztár által kiállított bankkártyát a kezelés ellenértéknek kifizetésekor. Amennyiben nem rendelkezik egészségpénztári kártyával akkor se kell aggódnia, rendelőnk ki tudja állítani a számlát közvetlenül az egészségpénztár felé, így Önnek ugyan úgy az egészségpénztár tudja fedezni a kezelések árát.

Kérdése van a kezeléssel kapcsolatban? Vagy csak szeretne pontosabb tájékoztatást kapni?

Segítünk. Kérjen ingyenes visszahívást, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszíhívni

További árak oldalak:

Digitális röntgen árak

Cirkon korona árak

Fogpótlás árak

Fogtömés árak

Gyökérkezelés árak

Fogfehérítés árak

Fogimplantáció árak

Foghúzás árak

Szeretné a teljes árlistánkat egyben megtekinteni?