Szeretne igazi hollywoodi mosolyt?

Napjainkban ugyan olyan meghatározó tud lenni ápolt külső, mint éppen az egészséges mosoly. A fogfehérítés pont ebben tud Önnek segíteni, hiszen a mindenkit lehengerlő mosoly záloga a gyönyörűen fehér fogak.

Fogfehérítés plusz költségek nélkül

A fogfehérítés feltételei elsősorban a tiszta és ép fogazat, mely olykor előkezelést igényel a fogfehérítő kezelés előtt. A legtöbb esetben csak egy professzionális tisztításra és fogkő eltávolításra van szükség. Előfordulhat azonban, hogy egy-egy fogat kezelni kell annak érdekében, hogy a fogfehérítés eljárás elvégezhető legyen.

Amennyiben csak a fogkő eltávolításra van szükség a fogfehérítés elvégzése előtt, úgy nem kell plusz költséggel számolnia, hiszen belvárosi fogászatunkon a fogfehérítés ára fogainak professzionális tisztítását, és a fogkő eltávolítását is tartalmazza.

LED lámpás fogfehérítés másfél óra alatt

Még ragyogóbb mosolyra vágyik vakítóan fehér fogakkal? Ha igen, akkor várjuk belvárosi rendelőnkben. A tévhitekkel ellentétben a fogfehérítési technológia teljes mértékig biztonságos, kényelmes és hatékony.

Budapesti rendelőnkben fogkő eltávolítással együtt nagyjából másfél óra alatt elvégezzük a kezelést, és Ön már úgy léphet ki rendelőnk ajtaján, hogy felhőtlenül mosolyog a világra.

Rendelői fogfehérítés előnyei

Sokat hallani az otthon is elvégezhető fogfehérítésről. Ezek a kezelések gyakran a kecsegtetnek az otthon kényelmével és költséghatékonysággal. Ellenben sajnos a végső hatás meg se közelíti azt mintha ezt a kezelés professzionális környezetben, rendelőnkben végeztetné el.

A rendelői fogfehérítés előnyei:

Nálunk az alábbi szolgáltatások INGYENESEK:

– Érzéstelenítés
– Lenyomatvétel
– Vázpróba
– Ideiglenes és elkészült munkák beragasztása
– Fogászati kontroll vizsgálat
– Rendelőnkben készült sebvarrat eltávolítása

További árak oldalak:

-Gyors – a megelőző fogkő leszedéssel együtt csupán másfél órát vesz igénybe

-Biztonságos – folyamatosan ellenőrzött körülmények és felügyelet mellett történik a kezelés

-Tartós – a rendelőben történő fogfehérítés akár évekig is hatásos lehet

-Hatékony – a rendelőnk által használt professzionális anyagok nagyobb hatásfokkal dolgoznak, mint az háztartási forgalomba kapható egyéb megoldások, így a végeredményként sokkal fehérebbek lehetnek a fogai

Élet a fogfehérítés után

Ha meghozta ezt az elhatározást és szeretne részt venni egy ilyen kezelésen, fogorvosi rendelőnk fontosnak tartja, hogy Ön sokáig élvezni tudja a hófehér fogak által nyújtott mosolyt. Ehhez azonban szeretnénk Önnek pár apró dolgot javasolni, amik betartásával Ön sokkal tovább élvezheti a ragyogóan fehér fogait.

Lépések közvetlenül a fogfehérítés után

A fogfehérítési eljárás során a fogzománc felpuhul ennek érdekében nagyobb odafigyelést kell fordítanunk fogaink állapotára a kezelés követő 1 hétben.

 • A kezelés után kerüljük a kávé, vörösbor, szénszavas üdítők és színezékeket tartalmazó italok és ételek fogyasztását. A fogfehérítés a fog legfelső rétegét érinti, ami a legfőbb védelmet nyújtja a fogainknak. Így a kezelés után az ilyen jellegű italokban és ételekben található színezékek sokkal mélyebbre tudnak hatolni a fogba és komoly esztétikai problémák tudnak keletkezni
 • A dohányzás számos egészségkárosító hatása mellett a még fogaink elszíneződését is eredményezheti. Ennek következtében azt javasoljuk, hogy közvetlenül a kezelés után kerülje ezt a káros szokást.

Legyenek a fogai hosszan tartóan fehérek

Nem is gondolná de elég csupán egy kis odafigyelés és fogai fehérségét sokkal tovább élvezheti. A mindennapi életben számos olyan dolgot fogyasztunk, amik komoly befolyással vannak fogaink fehérségére. Ilyen például a túlzott kávé és tea fogyasztása. Ezeknek az italoknak a mellőzésével nem is gondolná, hogy milyen hosszú ideig garantálni tudja a fogai fehérségét.

A másik ilyen tényező a rendszeres kontroll vizsgálatokon való megjelenés és legalább fél évenkénti fogkő leszedése. A fogkő leszedésével nem csupán fogai egészségét tudja garantálni, a hosszan tartó fehérség is elérhető egy ilyen apró kezeléssel. A fogkövön könnyebben rakodnak le a színezékek illet a különböző anyagok, így azt a hatás keltik mintha a fogak sárgulnának el és veszítenék el a fehérségüket. Sok estben a fogkő leszedése és a fogak polírozása akár egy fogfehérítés hatásfokával érhet fel. Persze ehhez nélkülözhetetlen, hogy alap fog színe fehér legyen.

Most már szeretné tudni, hogy mennyibe kerül a fogfehérítés?

Fogfehérítés árak

Fogfehérítés mindkét állcsonton • fogkő eltávolítás

 • ínyvédő felhelyezése

 • fogfehérítő anyag felhelyezése

 • a kezelés teljes időtartama nagyjából 1,5 óra


99.900.-


TARTÓSAN KEDVEZŐ ÁR: 23.900.-*


Tovább a fogfehérítés oldalra


Fogfehérítés


Fogfehérítés egy állcsonton


49.950.-


Tovább a fogfehérítés oldalra


Fogfehérítés


Fogfehérítés egy fogra (endofehérítés, külső fehérítés) /ülés, alkalom


14.000.-


Tovább a fogfehérítés oldalra


Fogfehérítés


Fogékszer felhelyezés


15.000.-


Tovább a fogékszer oldalra


Fogékszer


Fájdalommentes fogászati kezelését Ön többféleképpen is fizetheti

Nemcsak készpénzzel, hanem bankkártyával és egészségpénztári kártyával is fizethet fogai egészségéért és felszabadult mosolyáért.

 

 

Ön is tökéletesen fehér fogakra vágyik? Szimpatikus Önnek a Hegedűs Dental fogfehérítési ára? Ne várjon tovább, keresse fel fogászati rendelőnket az alábbi elérhetőségek egyikén és kollégáink készséggel fognak Önnek segíteni.

Rendelőnk számos egészségpénztárral szerződésben áll. Szerződött egészségpénztári partnereink listája a lenti gombra kattintva érheti el.

Amennyiben Ön is tagja valamely egészségpénztárnak a felsorolásból, nyugodtan használhatja fogászatunkon az egészségpénztár által kiállított bankkártyát a kezelés ellenértéknek kifizetésekor. Amennyiben nem rendelkezik egészségpénztári kártyával akkor se kell aggódnia, rendelőnk ki tudja állítani a számlát közvetlenül az egészségpénztár felé, így Önnek ugyan úgy az egészségpénztár tudja fedezni a kezelések árát.

Kérdése van a kezeléssel kapcsolatban? Vagy csak szeretne pontosabb tájékoztatást kapni?

Segítünk. Kérjen ingyenes visszahívást, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

  Név (kötelező)

  Telefonszám (kötelező) /csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszahívni/

  Success! Thanks for Your Request.
  Error! Please Try Again.

  Szeretné a teljes árlistánkat egyben megtekinteni?