Hófehér fogak vakító mosolyát szeretné?

LED lámpás fogfehérítés Budapest központjában: magabiztos mosoly 1 kezeléssel

Fogfehérítés Akció Budapest Fogászat Cirkon KoronaKeresse fel Budapesti fogászati rendelőnket, és a fogfehérítés után magabiztos mosolyának zálogával, vakítóan fehér fogakkal távozik fogászatunkról.

A szép fogak nagy előnyt jelentenek a kapcsolatok kialakításában. A legtöbb ember egészséges, vakítóan fehér fogakat szeretne, hiszen tudjuk, hogy a rólunk kialakított képet nagyban befolyásolja az első benyomás milyensége. Ön is régóta gondolkodik már fogai világosabbá tételén?

A fogfehérítés a mai modern fogfehérítő anyagokkal és eljárásokkal végre biztonságosan és hatékonyan elérhetővé vált. Budapesti fogászati rendelőnkben az olasz Carlo de Giorgi fogfehérítés rendszerével végezzük a kezelést.

 • Jöjjön el hozzánk, és szakembereink hozzásegítik Önt, hogy mosolya még ragyogóbbá váljon.
 • Elégedetten fog távozni fogászati rendelőnkből.

A fogak elszíneződése komoly esztétikai problémát jelent Önnek?

Ennek megoldására a Hegedűs Dental budapesti belvárosi fogászati rendelőjében többféle fogászati eljárást ajánlunk Önnek.

 • Ilyen például a fogfehérítés,
 • az elszíneződött fog esztétikus tömőanyaggal történő takarása, héjkerámia- vagy
 • teljes korona (cirkon korona vagy fémkerámia korona) készítése.

Összehasonlítva a különböző fogászati eljárások fogakra gyakorolt hatását, a fogászati beavatkozások időigényét, költségeit, a páciens számára a fogfehérítés a legelőnyösebb módszer.

Fogfehérítés alatt a fog színének kémiai úton, oxidáció során történő világosabbá tételét értjük. A fogfehérítés során a fogfehérítő anyag nem a fogszövettel lép kapcsolatba, hanem a fogakat elszínező festékanyagokkal.

 • A legáltalánosabb indoka a fogfehérítésnek, hogy az elszíneződött fogak zavarják Önt.
 • Emellett a fehérítés orvos szakmai szempontok miatt is indokolt lehet (pl. ha cirkon korona vagy fogpótlást készít a fogorvos, a cirkon korona alatt lévő elszíneződött fog sötét színe átüthet a koronán).

Fogfehérítés előtt mit érdemes tudnia?

Nem javasolt a fogfehérítés 17 éves kor alatt, terhesség és szoptatás idején, szuvas fogak, rosszul záródó tömések, ínygyulladás esetén, fogfeherites-hegedus-dentalfogszabályzó viselésekor, hatóanyaggal szembeni túlérzékenység esetén, valamint azokon a fogakon, melyek kevés foganyaggal rendelkeznek.

 • Ha Önnél nem fordulnak elő ezek, akkor bátran lehet vakítóan hófehér fogsora.

Lehetséges mellékhatásként jelentkezhet, hogy az oxidáló szerek lágyrészekre kerülése kellemetlen, égő érzést okozhat. Fogászati rendelőnkben ezt a mellékhatást a fogfehérítés során a lágyrészek izolálásával előzzük meg (pl. fényre kötő ínyvédő paszta).

A fogfehérítés során kialakulhat átmeneti fogérzékenység, amely a kezelés befejezését követően rövid időn belül, 24-48 óra alatt magától is megszűnik. Mindemellett, érzékenység esetén javasolt a túlérzékenységet csökkentő fluorid, illetve fognyaki érzékenységet csökkentő un. „sensitiv” fogkrém használata. Kerülni kell a fehérítő anyag lenyelését!

LED lámpás fogfehérítés a Hegedűs Dentalban

 1. A fogfehérítés megkezdése előtt professzionális szájhigiénés kezelésben részesítjük Önt. Ez ultrahangos készülék segítségével a lepedék és a fogkő eltávolítását jelenti. A lágyrészek védelme miatt a fogakat külön e célra kifejlesztett fényrekötő gyantával izoláljuk fogászati rendelőnkben Budapesten.
 2. A fogakra felvitt fehérítő gélt 2×15 percig LED lámpával világítjuk meg a nagyobb hatás elérése érdekében.

Az egyes fogak nagyon különböző módon reagálhatnak a fogfehérítésre. Szükség lehet többszöri fogfehérítésre is a kívánt hatás eléréséhez.

Otthoni fogfehérítéssel még további világosodás érhető el. A rendelőnkben végzett fogfehérítés után 24 óra elteltével kezdhető el. A kívánt fogszín azonban még így sem garantálható.

fogfeherites-hegedus-dental-2Egyszeri fehérítéstől általában 1-8 árnyalatnyi világosodásra lehet számítani (VITA Classic fogszínkulcs szerint).

Fehérítés közben a tömések és a koronák színe nem változik. Ezek színe a fogfehérítés után eltérhet a kifehérített fogakétól, ezért szükség lehet cseréjükre, amennyiben a színeltérés zavaró. A látható helyen levő új töméseket és fogpótlásokat ezért a fogfehérítés után célszerű elkészíteni.

A tömések cseréjét nagy szakértelemmel végezzük el Önnek. Lehetnek olyan elszíneződések a fogakon, melyek láthatóbbá, feltűnőbbé válnak a fogfehérítés után (pl. un. zománchipopláziás/hipokalcifikált-calcium szegény területek – ahol tökéletlen szerkezetű a zománc).

Ön teljesen nyugodt lehet:

 • A fogfehérítés semmilyen maradandó károsodást nem okoz, a fogai szerkezetében változás nem következik be.
 • A fogak fogfehérítés utáni színe a nyál hatására bekövetkező rehidratáció miatt kismértékben visszasötétedik, s ez az állapot tekinthető tartósnak.Fogfehérítés Akció Budapest Dental

A fogfehérítés után 7 napig tartózkodni kell a színező ételek, italok fogyasztásától (pl. kávé, tea, vörösbor, cékla, paradicsom, piros paprika, gyümölcslé), savas gyümölcsök, szénsavas üdítők, energia italok fogyasztásától valamint a dohányzástól. Hófehér fogaiért megteszi Ön ezt?

A fogak visszaszíneződésének folyamatát lassíthatja a tökéletes szájápolás és a fogfehérítő fogkrém használata.

Lehetősége van fogai egyenként történő fehérítésére is.

 • Esetenként szükség lehet egy-egy fog fehérítésére, ez főleg gyökérkezelt fogaknál fordul elő. A gyökérkezelt fogak nem tartalmaznak élő fogszövetet, ezért a gyökérkezelt fog elszürkül, eltér a színe az élő fog színétől. A gyökérkezelt fogaknál a külső fogfehérítést egy belső fogfehérítés egészíti ki, amellyel esztétikusabb eredmény érhető el.

A hófehér fogak tökéletes mosolya az Öné lehet. Szeretné?

Ingyenes visszahívás kérése

Kérdése van a kezeléssel kapcsolatban? Vagy csak szeretne pontosabb tájékoztatást kapni?

Segítünk. Kérjen ingyenes visszahívást, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező) /csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszahívni/

Üzenet (kötelező)