Fogfehérítés előttFogfehérítés meneteFogékszerFogékszer felhelyezésének menete

Hófehér fogak vakító mosolyát szeretné?

LED lámpás fogfehérítés Budapest központjában: magabiztos mosoly 1 kezeléssel

fogfeherites, fogfeherito, Hegedus Dental

Keresse fel Budapesti fogászati rendelőnket, és a fogfehérítés után magabiztos mosolyának zálogával, vakítóan fehér fogakkal távozik fogászatunkról.

A szép fogak nagy előnyt jelentenek a kapcsolatok kialakításában. A legtöbb ember egészséges, vakítóan fehér fogakat szeretne, hiszen tudjuk, hogy a rólunk kialakított képet nagyban befolyásolja az első benyomás milyensége. Ön is régóta gondolkodik már fogai világosabbá tételén?

Egy hollywoodi mosollyal sok mindent elérhet. Ahogy Ön is, mindenki szeretné ha vakítóan fehérek lennének a fogai. De a kávé- és teafogyasztás, és a dohányzás sem segít hófehéren tartani a fogakat. Ezek a legáltalánosabb tényezők, amik kihatással vannak a fogak fehérségére. A fogfehérítés ezek mellet nyújt Önnek egy olyan lehetőséget, hogy ha nehézkes lenne változtatni az étkezési szokásain akkor is tökéletesen fehérek legyenek a fogai.

A témával kapcsolatban:

Cirkon korona

Fogtömés
Általános fogászat

Fogkő eltávolítás

A fogfehérítés másik fő indoka az lehet hogy ha most érkezett egy olyan forduló ponthoz az életében, hogy abbahagyja a dohányzást és a kóla fogyasztást akkor fogai visszanyerhessék eredeti ragyogásukat.

A Led lámpás technológia a legmodernebb és legbiztonságosabb a fogfehérítésben. Profi fogorvosi csapatunk hosszú éves tapasztalatinak köszönhetően a beavatkozás teljesen fájdalommentes.  Az érzékeny területeket az a fogínyt egy speciális védőanyag óvja, melynek felhelyezése után egy speciális LED  lámpa világítja meg az Ön fogait.

A fogfehérítés a mai modern fogfehérítő anyagokkal és eljárásokkal végre biztonságosan és hatékonyan elérhetővé vált. Budapesti fogászati rendelőnkben az olasz Carlo de Giorgi fogfehérítés rendszerével végezzük a kezelést.

 • Jöjjön el hozzánk, és szakembereink hozzásegítik Önt, hogy mosolya még ragyogóbbá váljon.
 • Elégedetten fog távozni fogászati rendelőnkből.

A fogak elszíneződése komoly esztétikai problémát jelent Önnek?

Ennek megoldására a Hegedűs Dental budapesti belvárosi fogászati rendelőjében többféle fogászati eljárást ajánlunk Önnek.

 • Ilyen például a fogfehérítés,
 • az elszíneződött fog esztétikus tömőanyaggal történő takarása, héjkerámia- vagy
 • teljes korona (cirkon korona vagy fémkerámia korona) készítése.

Összehasonlítva a különböző fogászati eljárások fogakra gyakorolt hatását, a fogászati beavatkozások időigényét, költségeit, a páciens számára a fogfehérítés a legelőnyösebb módszer.

Fogfehérítés alatt a fog színének kémiai úton, oxidáció során történő világosabbá tételét értjük. A fogfehérítés során a fogfehérítő anyag nem a fogszövettel lép kapcsolatba, hanem a fogakat elszínező festékanyagokkal.

 • A legáltalánosabb indoka a fogfehérítésnek, hogy az elszíneződött fogak zavarják Önt.
 • Emellett a fehérítés orvos szakmai szempontok miatt is indokolt lehet (pl. ha cirkon korona vagy fogpótlást készít a fogorvos, a cirkon korona alatt lévő elszíneződött fog sötét színe átüthet a koronán).

Fogfehérítés előtt mit érdemes tudnia?

Nem javasolt a fogfehérítés 17 éves kor alatt, terhesség és szoptatás idején, szuvas fogak, rosszul záródó tömések, ínygyulladás esetén, fogszabályzó viselésekor, hatóanyaggal szembeni túlérzékenység esetén, valamint azokon a fogakon, melyek kevés foganyaggal rendelkeznek.

 • Ha Önnél nem fordulnak elő ezek, akkor bátran lehet vakítóan hófehér fogsora.

Lehetséges mellékhatásként jelentkezhet, hogy az oxidáló szerek lágyrészekre kerülése kellemetlen, égő érzést okozhat. Fogászati rendelőnkben ezt a mellékhatást a fogfehérítés során a lágyrészek izolálásával előzzük meg (pl. fényre kötő ínyvédő paszta).

A fogfehérítés során kialakulhat átmeneti fogérzékenység, amely a kezelés befejezését követően rövid időn belül, 24-48 óra alatt magától is megszűnik. Mindemellett, érzékenység esetén javasolt a túlérzékenységet csökkentő fluorid, illetve fognyaki érzékenységet csökkentő un. „sensitiv” fogkrém használata. Kerülni kell a fehérítő anyag lenyelését!

LED lámpás fogfehérítés a Hegedűs Dentalban

 1. A fogfehérítés megkezdése előtt professzionális szájhigiénés kezelésben részesítjük Önt. Ez ultrahangos készülék segítségével a lepedék és a fogkő eltávolítását jelenti. A lágyrészek védelme miatt a fogakat külön e célra kifejlesztett fényrekötő gyantával izoláljuk fogászati rendelőnkben Budapesten.
 2. A fogakra felvitt fehérítő gélt 2×15 percig LED lámpával világítjuk meg a nagyobb hatás elérése érdekében.

Az egyes fogak nagyon különböző módon reagálhatnak a fogfehérítésre. Szükség lehet többszöri fogfehérítésre is a kívánt hatás eléréséhez.

Otthoni fogfehérítéssel még további világosodás érhető el. A rendelőnkben végzett fogfehérítés után 24 óra elteltével kezdhető el. A kívánt fogszín azonban még így sem garantálható.

fogfeherites, fogfeherites elotte-utana, Hegedus DentalEgyszeri fehérítéstől általában 1-8 árnyalatnyi világosodásra lehet számítani (VITA Classic fogszínkulcs szerint).

Fehérítés közben a tömések és a koronák színe nem változik. Ezek színe a fogfehérítés után eltérhet a kifehérített fogakétól, ezért szükség lehet cseréjükre, amennyiben a színeltérés zavaró. A látható helyen levő új töméseket és fogpótlásokat ezért a fogfehérítés után célszerű elkészíteni.

A tömések cseréjét nagy szakértelemmel végezzük el Önnek. Lehetnek olyan elszíneződések a fogakon, melyek láthatóbbá, feltűnőbbé válnak a fogfehérítés után (pl. un. zománchipopláziás/hipokalcifikált-calcium szegény területek – ahol tökéletlen szerkezetű a zománc).

Ön teljesen nyugodt lehet:

 • A fogfehérítés semmilyen maradandó károsodást nem okoz, a fogai szerkezetében változás nem következik be.
 • A fogak fogfehérítés utáni színe a nyál hatására bekövetkező rehidratáció miatt kismértékben visszasötétedik, s ez az állapot tekinthető tartósnak.fogfeherites, feherebb fogak, Hegedus Dental

A fogfehérítés után 7 napig tartózkodni kell a színező ételek, italok fogyasztásától (pl. kávé, tea, vörösbor, cékla, paradicsom, piros paprika, gyümölcslé), savas gyümölcsök, szénsavas üdítők, energia italok fogyasztásától valamint a dohányzástól. Hófehér fogaiért megteszi Ön ezt?

A fogak visszaszíneződésének folyamatát lassíthatja a tökéletes szájápolás és a fogfehérítő fogkrém használata.

Lehetősége van fogai egyenként történő fehérítésére is.

 • Esetenként szükség lehet egy-egy fog fehérítésére, ez főleg gyökérkezelt fogaknál fordul elő. A gyökérkezelt fogak nem tartalmaznak élő fogszövetet, ezért a gyökérkezelt fog elszürkül, eltér a színe az élő fog színétől. A gyökérkezelt fogaknál a külső fogfehérítést egy belső fogfehérítés egészíti ki, amellyel esztétikusabb eredmény érhető el.

A hófehér fogak tökéletes mosolya az Öné lehet. Szeretné?

Ingyenes visszahívás kérése

Kérdése van a fogfehérítéssel kapcsolatban? Vagy csak szeretne pontosabb tájékoztatást kapni?

Segítünk. Kérjen ingyenes visszahívást, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszíhívni

Fogékszer felhelyezés Budapesten, a Hegedűs Dental fogászaton

Fogékszer a hölgyek mosolyának megszépítésére szolgál. A Hegedűs Dental budapesti fogászati rendelőjében különböző színű kristályköveket kínálunk Önnek. A kristály (Swarowski) felhelyezése fájdalommentes és mindössze 15 percet igényel.

A fogak díszítésére már az ókori egyiptomiak is használtak drágaköveket, az emberekben minden korban rendkívül erős a vágy, hogy szebbek, izgatóbbak, különlegesek legyenek. Ön is erre vágyik?

A ragyogó mosoly fogain megcsillanó varázsára vágyik?

A napjainkban használt fogékszerek felrakása igen elterjedt divat irányzat. , Csodálatossá, ragyogóvá teszi mosolyát.

Az Ön önfeledt, magabiztos mosolyáért ajánljuk különböző szájhigiénés kezeléseinket, ultrahangos fogkő eltávolításunkat. Kezeléseinkkel segítünk megóvni fogait a fogszuvasodástól, valamint utolérhetetlen tisztaság érzést biztosítunk fogainak.

A még tökéletesebb hatásért a kifogástalan tisztaságú, hófehér fogakra ajánljuk Önnek a különböző nagyságú és színű fogékszerek felhelyezését. Az ékszert általában a nevetéskor látszódó fogakra rögzítjük. Természetesen ajánlatunk nem csak nőknek szól!

 1. A nálunk alkalmazott kristály fogékszerek nem allergizálnak, anyaguk nem oldódik a szájüregben-fogekszer, fogekszer felhelyezes, Hegedus Dental
 2. Akkor sem történik semmi, ha véletlenül lenyeli. Lenyelés esetén gondot csak a hiányérzet okozhat, amit a fogékszerük elvesztése miatt érez.
 3. A fogékszer egyáltalán nem károsítja a fogakat, és igény szerint bármikor eltávolítható. Felhelyezéséhez nem kell megfúrni a fogat, nem sérül a fogzománc, egy teljesen fájdalom mentes fogászati beavatkozás.

A Hegedűs Dental fogászat fogorvosai több színben és formában ajánlják Önnek a kristály fogékszereket, a csillogó fehér, zafírkék, rubin piros, smaragd zöld kisebb diszkrét köveket, valamint a feltűnőbb, hivalkodóbb nagyobb köveket. A választásnál mindig a legfontosabb szempont a megfelelő harmónia a választott fogékszer és a fogsor között, hogy az összhatás minél jobban növelje magabiztosságát és önbizalmát.

A fogékszer tartóssága egyénenként más és más. Függ a fogékszer nagyságától, elhelyezkedésétől, étkezési szokásaitól. Ezért a fogékszer fent maradhat pár hónapig, vagy akár több évig is. Jellemzően fél évig marad a helyén. A fogakra rögzített ékszernek nincs zavaró hatása az étkezés és fogápolás során.

A fogékszer felhelyezésének menete a Hegedűs Dental belvárosi fogászati rendelőjében

 1. Rendelőnk a lehető legkevesebb várakozást próbálja meg lehetővé tenni. Ennek érdekében Önnek előre kell egyeztetnie egy időpontot vagy telefonos vagy pedig email-es úton
 2. Az előre leegyeztetett időpont alkalmával Ön le tudja egyeztetni profi fogorvos kollégánkkal, hogy Ön pontosan melyik fogára, milyen nagyságú és milyen színű Swarovski® fogékszert szeretne.
 3. A következő lépésben a tapasztalt fogorvosunk megtisztítja a választott fogat és egy speciális ragasztóval felhelyezi Önnek a kristályt.

Ebből is jól látszik, hogy ez a kezelés teljesen fájdalommentes és csupán 15-20 percet vesz igénybe.

A tökéletes mosoly egyik alappillére a fehér fogak. A fogfehérítés pont ebben segít minden páciensünk számára. Természetesen tudjuk, hogy egy-egy esettanulmány és kép milyen fontossággal bírhat, de mi sem bizonyítja jobban a fogfehérítés és fogékszer felhelyezés eredményességét a már itt járt pácienseink véleménye.

Az alábbiakban két ilyen véleményt mutatnánk be Önnek.

„Fogfehérítésen voltam a fogászaton, nagyon boldog vagyok, mert több árnyalattal fehérebb lett a fogam. Tényleg nem álom a hollywoodi mosoly. Ja és az sem utolsó, hogy hihetetlen kedvesek voltak, kulturált és nagyon szép váróval és rendelővel. Ezúton is még egyszer köszönöm!”

– Kenderesi Kobela

” A mai napon – akciós fogfehérítésben- volt részem az Önök fogászatában. A Legmélyebb tisztelettel, szeretettel köszönöm Önöknek a lehetőséget! A fogfehérítés fantasztikusan sikerült, le a kalappal a munkatársaik hozzáállása, kedvessége előtt! Nagyon szépen köszönöm! “

– Z. Miklós

Kérdése van a fogékszerrel kapcsolatban?

Segítünk. Kérjen ingyenes visszahívást, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszíhívni

A témával kapcsolatban:

Fogfehérítés akció

Cirkon korona
Fogtömés
Általános fogászat

Fogkő eltávolítás