Magabiztos mosoly 1 kezeléssel

A fehér fogak szépségére vágyik, amellyel bármikor gondtalanul rá tud mosolyogni a világra?

fogfehérítés,mosoly,akció

A Hegedűs Dental  Szép fogak profi csapata mindent megtesz azért, hogy Ön elérhető áron tudjon önfeledten mosolyogni.

LED LÁMPÁS FOGFEHÉRÍTÉS, ULTRAHANGOS FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁSSAL 24.990 FT-ÉRT 99.990 FT HELYETT

Mit tartalmaz az akciós fogfehérítés?

  • a fogkő eltávolítást
  • a fogak polírozását
  • a fájdalommentes, LED lámpás fogfehérítést
  • dentál higiéniai, szájápolási tanácsokat fogai szépségének megőrzéséért

A feltételek teljesülése esetén minden Fogfehérítés ezen az áron érhető el.

A 24.990 Ft-os kedvezményes ár egyetlen feltétele Önnek

A bejelentkezés során hivatkozzon a Hegedűs Dental honlap fogfehérítés akciójára. Az akció csak ebben az esetben vehető igénybe, de csak ez az egyetlen feltétele.

Szeretné visszakapni fogai szépséges fehérségét?

  • Jelentkezzen be hozzánk, és vegye igénybe akciónkat!

Az akció korlátozott ideig, csupán 2 hétig érhető el. Ezért ne késlekedjen a bejelentkezéssel Szép fogak csapatunkhoz

Ingyenes visszahívás kérése

Hegedűs Dental fogászat Budapesten, cirkon korona akciók

Telefonszám: +36-1-783-8746
Email: info@hegedusdental.hu

Jelentkezzen be már most a kezelésekre. A bejelentkezés megtörténhet telefonon vagy email-en keresztül is, de kérheti akár kollégánk ingyenes visszahívását is.

A LED lámpás fogfehérítésről

Legyen tökéletes a mosolya?

Egy mosoly az élet bármely helyzetében megnyerő lehet, és nincs is szebb egy őszinte, széles mosolynál.  Az egészséges, fehér fogak mindig megragadják a tekintetet. Hófehér fogait bátran mutogathatja, és mosolyoghat a fényképeken is.

A fogaink egészsége mindig és minden életszakaszban fontos. Ezért is érdemes rendszeresen figyelnie a megfelelő szájhigiéniára és fogápolásra. Ennek egyik alapköve a fogkőlevétel, ami minimum fél évente ajánlott mindenki számára. A fogkő eltávolítás a modern fogászati technikáknak köszönhetően napjainkban ultrahanggal történik, így teljes mértékben fájdalommentes.

fogszín,fogfehérítés,fog

A LED lámpás fogfehérítés előtt mindenképpen kötelező a fogkő eltávolítás, hiszen az eljárást csak tiszta, egészséges fogakra érdemes használni. A fogak elszíneződését számos tényező befolyásolhatja, de talán az egyik leggyakoribb ok az étkezési szokások. A folyamatos koffein, tea, vörösbor fogyasztása, illetve a dohányzás roncsolja a fogakat és ez elszíneződéshez vezethet.

A fogfehérítési eljárás során akár 3-5 árnyalattal is fehéredhetnek a fogak. Rendelőnkben az eljárás a következőképpen történik.

A fogkő levétel után magasan szakképzett kollégáink a fehérítendő területre egy speciális fehérítő zselét helyeznek fel, amit egy speciális LED lámpa segítségével megvilágítanak. Ezért a zselé aktivizálódik, és elkezdődik a fehérítési folyamat.

Ebből is jól látszik, hogy mind a folyamatnak, mind a kimagasló szaktudásnak köszönhetően az eljárás teljesen biztonságos és  fájdalommentes. Nem okoz fogproblémát, és nem károsítja a fogzománcot.

Sajnos ezek ellenére a kezelés után pár napig fogérzékenység léphet fel. Emellett érdemes még a színező ételeket és italokat, valamint a dohányzást elkerülni a kezelést követő napokban.

Ha további információkat szeretne a Hegedűs Dental fogászaton készülő LED lámpás fogfehérítésről, kérjük kattintson ide:

hegedusdental.hu/fogfeherites