Kapcsolat a budapesti Hegedűs Dental® fogászattal

Ön is valamilyen fogászati problémával küzd? Szeretné ha újra szorongás nélkül, tökéletes mosollyal tudna bárkire mosolyogni?

Ha Önre is igaz az előbbi állítás, akkor nyugodtan keresse fel a Hegedűs Dental cirkon- és fogászati központot. Fogászati rendelőnkben minden esetben csak az Ön mosolya számít. Fogászatunkon kialakításakor ezt a jelmondatot tartottuk maximálisan szemelőt. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy teljes árképzésünk során arra törekedtünk Ön rejtett költségek nélkül, megfizethető áron tudja igénybe venni fogászati szolgáltatásainkat.

És mennyire sikeresek a fogászatunkon végzet kezelések? Úgy gondoljuk, hogy ezt a legjobban Önnek a fogászatunk részére visszaküldött vélemények és tökéletesen élethű fogpótlásokról készült felvételek bizonyítják a legjobban.

Még mielőtt felvenné a Hegedűs Dental fogászattal a kapcsolatot, megtekintette már a fogfehérítés vagy a cirkon korona akciónkat?

Eljön hozzánk fogai egészségéért és szépségéért?

Ha szeretne időpontot foglalni fogászati rendelőnkbe, Ön ezt az alábbi módok valamelyikén teheti meg. Az időpont foglalás és tájékozódás leggyorsabb módja ha valamelyik telefonos elérhetőség egyikén felkeresi a Hegedűs Dental rendelőjét.

Bár egy kicsivel lassabb megoldás de annál népszerűbb megoldás ha Ön az ingyenes visszahívás kérés vagy üzenet küldési modul segítségével üzenetet küld fogászati rendelőnknek, ami tartalmazza az Ön telefonos és/vagy e-mail-es elérhetőségét. Ezek után kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felveszi a kapcsolatot Önnel.

A következő és egyben a legutolsó lehetőség, hogy email üzenetet küld közvetlenül a Hegedűs Dental email címére. Kollégáink ezen üzenetekre is a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak.

Nyitvatartás

Nyitvatartási idő

Hétfőtől-Péntekig 8.00-20.00

Pácienseket bejelentkezés alapján tudjuk fogadni

Elérhetőségek

Cím

Üzenet küldése

Csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszíhívni

Utcakép

Utcakép a Katona József utca felől:

bejarat, Katona Jozsef utca, Hegedus Dental, fogaszat

Utcakép a Szent István körút felől:

bejarat, Szent Istvan korut, Hegedus Dental, fogaszat

Utcakép a Hegedűs Gyula utcában:

bejarat, Hegedus Gyula utca, Hegedus Dental, utcakep

Megközelíthetőség

Kapcsolat a budapesti Hegedűs Dental FogászattalTömegközlekedéssel:

1. 4-6-os villamossal eljön a Nyugati pályaudvarig, majd a körúton a Jászai Mari tér fele sétálva a második saroknál jobbra fordul, és a Hegedűs Gyula utca 7-es számig sétál le. (40m a körúttól).

2. A 15-ös vagy a 115-ös buszról a Hegedűs Gyula utcai megállónál szálljon le, majd egy 40m-es sétá után a 7-es szám alatt találja magát.

Kapcsolat a budapesti Hegedűs Dental FogászattalParkolási lehetőség:

1. A Hegedűs Gyula utcába befordulva, majd jobbra a Vígszínház utcában található egy fizetős, őrzött, fűtött mélygarázs a Vígszínház mögötti (Vígszínház utcában lévő) NH Hotelben.

2. Alkalomtól függően az utcában és a környéken is vannak szabad parkolóhelyek.

3. Csupán pár utcányira található a WestEnd City Center, ahol szintén, őrzött, fizetős, fűtött mélygarázs található

4. Egy kicsit távolabb a WestEnd City Center mögött a Ferdinánd-híd mellett található az úgynevezett „Kék palánk” szabadtéri parkoló. Itt nagyon kedvező áron csupán napi 1.000 Ft/behajtás ellenében lehetséges parkolni. A parkolótól nagyjából 10-13 perc sétára található a rendelőnk.

Vonat, megkozelithetoseg, hegedus dentalVidékről érkező pácienseink számára:

1. Nyugati pályaudvar: Ha Ön olyan vonattal érkezik Budapestre ami a Nyugati pályaudvaron áll meg, akkor Önnek nincs más teendője mind a Margit híd irányba gyalog elindulni és a körúton a második utcasarkon befordulni jobbra. Ön ekkor már a Hegedűs Gyula utcában találja magát, a körúttól pedig nagyjából 40 méterre található a Hegedűs Dental fogászata;

2. Keleti pályaudvar: Amennyiben Ön a Keleti pályaudvarra érkezik, akkor több lehetőség közül is választhat. Ezen lehetőségek közül kettőt emelnénk ki Önnek. Az egyik hogy a M2 (piros) metróval elmegy a Blaha Lujza térig, ott pedig átszáll a 4-6-os villamosra. A villamossal a korábban leírt módon tudja megközelíteni fogászatunkra. A másik megoldás hogy a Keleti pályaudvarról a 76-os számú trolival Jászi Mari térig jön, majd innen 5 perc sétával megtalálja a Hegedűs Dental fogászatát.

3. Déli pályaudvar: A Déli pályaudvarról úgy közelíthető meg a Hegedűs Dental fogászata a leggyorsabban ha felszáll a 17-es villamosra, majd a Széna téren átszáll a 4-6-os villamosra. A 4-6-os villamosról a Jászai Mari téren kell leszállnia, innen már csupán pár perc sétál elérhető a fogászatunkat.

Térkép

Utcakép

utcakep, google, hegedus dental