Ön fogpótlást szeretne készíttetni?

A Hegedűs Dental fogászaton az alapvető fogászati kezelések mellett mint a fogtömés, fogkő eltávolítás, stb… számos egyéb professzionális fogászati kezelés is igénybe vehető. Ilyen fogászati kezelés többek között az allergiamentes fogpótlás készítése vagy a foghiány implantátummal (mű foggyökérrel) való megszüntetése.

Sajnos mindenki életében bekövetkezik egyszer az a pont, hogy valamilyen fogpótlása lesz szüksége. Ez adódhat a genetikai adottságokból vagy akár a helytelen szájhigiénia miatt. Fogászatunkon mindenek előtt az Ön mosolya számít, így minden kezelés során arra törekszünk, hogy Ön a lehető legszélesebb mosollyal tudjon Budapest belvárosában található fogászati rendelőnkből távozni.

Hogy ezt eltudjuk érni, úgy gondoljuk hogy a megfelelő tájékoztatás nélkülözhetetlen. Fontos hogy Ön egy adott kezelés előtt minden szükséges információt, kép anyagot vagy akár videó anyagot megtaláljon a honlapunkon. Az alábbiakban szeretnénk Önnek bemutatni, hogy fogászatunkon hogy készül a cirkónium fogpótlás, a hosszútávú ideiglenes (PMMA) fogpótlás, milyen eszközökkel készítjük el Önnek a digitális panoráma röntgenfelvétele, illetve hogy milyen megoldásokat tudunk Önnek nyújtani fogászati implantátumok terén.

Szeretné tudni hogy is készül el egy cirkon korona?

Önnek cirkon koronára, vagy fogpótlásra lenne szüksége, de nem tudja hogy is készül el a végleges fogpótlás vagy milyen lesz a cirkon korona, ami beragasztásra fog kerülni?

Az alábbi videóban jól látható, hogy fogászatunk a legmodernebb technológiának köszönhetően csak is olyan fogpótlást készít Önnek, ami tökéletesen fog illeszkedni a lecsiszolt fogra, a végleges korona pedig semmiben nem fog különbözni az Ön saját fogaitól.

Hosszú távú ideiglenes pótlásra lenne szüksége?

Természetesen fogászatunk számára elsődleges az Ön mosolya, így amíg elkészül minden kezelés és szakképzet kollégáink felhelyezik Önnek a végleges pótlást, lehetőség van úgynevezett hosszútávú ideiglenes kora felhelyezésére.

Erre a fogpótlása addig van szükség amíg a végleges cirkon vagy fémkerámia korona el nem készül. Az első kezelés végén lecsiszolt fogára felraknak egy ideiglenes koronát. Ennek az átmeneti koronának többféle feladata van.

  • Egyrészt megvédi lecsiszolt fogát és az ínyt,
  • másrészt pedig megfelelő helyettesítő megoldást nyújt Önnek a végleges korona elkészüléséig.

Jól látható a videón az is, hogy ahhoz hogy az úgynevezett PMMA korona elássa feladatát, elengedhetetlen a tökéletes illeszkedés a lecsiszolt fogakra. A saját fogtechnikai laborunk által használt CAD/CAM technológiával tökéletesen záró és illeszkedő ideiglenes és végleges pótlást tudunk készíteni. Először beszkenneljük az Ön már lecsiszolt fogairól készült mintát, majd ezek után számítógéppel erre a digitális mintára kerül megtervezésre az ideiglenes korona.

Ez a korona vagy pótlás egy speciális anyagból készül, ami könnyen eltávolítható, mégis azt a látszatot kelti, hogy Ön már a végleges pótlást viseli. Az alábbi videóban meg tudja tekinteni, hogy laborunk, pontosan hogy is készít el ez pótlást.

Digitális röntgen felvételre van szükség kezeléséhez?

A Hegedűs Dental fogászaton a legkorszerűbb Gendex digitális röntgen készülékkel készítjük a felvételt. A magas minőségű és rendkívül részlet gazdag digitális röntgen kép teszi lehetővé, hogy Ön a lehető legjobb kezelést kapja magasan képzett kollégáinktól.

A fogászatunkon használt legmodernebb Gendex panoráma röntgen segítségével fontos információt kaphatunk az Ön csontozatáról, a szabad szemmel nem látható, íny alatti elváltozásokról, az esetleges gócokról.

Videók a rendelőnkben használt implantátumokról

SGS implantátumok

Ezen a videón lépésről lépésre megfigyelheti, hogy az SGS Implantátumok által nyújtott megoldásoknak köszönhetően az implantáció mennyire tökéletes megoldás a foghiányok pótlására. A felvételen továbbá megismerheti, hogy pontosan mi is a menete egy implantátum behelyezésének.

  • Kattintson a videóra, és nézze meg az implantátum behelyezésének menetét!
  • Önnek is tökéletesen működő SGS implantátuma lesz?

Straumann implantátumok

Jól megfigyelhető az is, hogy nem csak egy fog hiánya oldható meg implantációval. Ha szükséges, akkor több fogat érintő hiányt is megszüntethetünk, a megfelelő implantátum behelyezésével.

  • Az Ön foghiányának pótlására melyik lesz a tökéletesen megfelelő implantátum?

A Straumann SLActive implantátumai egy biológiailag bevont felülettel rendelkeznek. Ennek a felületnek köszönhetően jelentősen lerövidül a gyógyulási idő, és hamarabb válik terhelhetővé a behelyezett implantátum.