Szeretne pontos képet kapni fogai állapotáról?

Fogászati kezelésekor számunkra az Ön felszabadult mosolya az elsődleges. A röntgen felvételek segítségét vesszük igénybe ahhoz, hogy mosolya minél szélesebb lehessen. Rendelőnkben alapvetően 3 típusú röntgenfelvételt tudunk Önnek készíteni.

-Digitális intraorális röntgen,
-Digitális panoráma röntgen,
-Digitális 3D CBCT ( fogászati CT felvétel).

Az Ön fogainak pontos, digitális leképezése elengedhetetlen annak érdekében, hogy tapasztalt fogorvos kollégánk az Önnek legmegfelelőbb kezelésben tudja részesíteni. Ennek a három megoldásnak köszönhetően, a Hegedűs Dental rendelőjében nem merülhet fel olyan probléma, hogy a kezelés végző fogorvos számára ne tudnánk megfelelő felvételt biztosítani az Ön fogazatáról.

Digitális intraorális röntgen felvételek

panorama rontgen, fogrontgen arak, digitalis panorama rontgen arak

Sok olyan eset merülhet fel, amikor csak kifejezetten egy vagy esetleg két érintett fogról van szüksége felvételre a kezelő fogorvosnak. Ilyen esetekben nyújt kiváló lehetőséget a intraorális röntgen. Az intraorális felvétel csak kis területet érint, szinte nem mérhető a sugár terhelése. Vannak olyan kezelések amik alkalmazásánál elengedhetetlen az intraorális röntgen felvétel készítése, ilyen például a gyökérkezelés. A gyökérkezelés során a röntgen felvétel során tud a kezelő fogorvos meggyőződni arról, hogy a foggyökér teljes hosszában sikerült-e kezelő eszközt bejuttatni a fog belső részébe.

Digitális panoráma röntgen felvételek

Ahhoz, hogy a legcélravezetőbb és legprofesszionálisabb kezelésben részesüljön rendelőnkben az első konzultáció alkalmával minden esetben javasolt egy digitális röntgen készítése.

Nálunk az alábbi szolgáltatások INGYENESEK:

– Érzéstelenítés
– Lenyomatvétel
– Vázpróba
– Ideiglenes és elkészült munkák beragasztása

További árak oldalak:

Digitális röntgen árak

Cirkon korona árak
Fogpótlás árak
Fogtömés árak
Gyökérkezelés árak
Fogfehérítés árak
Fogimplantáció árak

Foghúzás árak

Fogai állapotának pontos feltérképezése Önnek nem jelent kockázatot, mert fogászatunk a legmodernebb Gendex és Planmeca röntgen gépekkel felszerelt. Ezért Önt semmilyen káros hatás nem éri a felvétel készítése közben.

A digitális panoráma röntgen felvétel rendelőnkben már egy rendkívül modern technológiát alkalmazva már nem hagyományos röntgen filmre készül. A röntgenfelvétel egy digitális fájl formájában kerül elkészítésre. Ennek és a fejlett hálózati megoldásoknak köszönhetően a felvétel rendkívüli gyorsasággal készül el és Ön mire a röntgen helységből visszatér a kezelő fogorvosához, a fogorvos már a rendelőben található számítógépen látni fogja a felvétel. Így a kezelés már a felvétel tudatában folytatódhat.

Ez abból a szempontból is nélkülözhetetlen, hogy így akár a kezelés során is hozzáférhet a fogorvos a felvételhez. A felvételhez való hozzáférés a záloga az Ön kezelésének pontossága.

A rendelőnk külső megkeresés alapján is el tudja készíteni a röntgen képeket. Ilyen esetben az elkészült digitális fogászati röntgen felvételt vagy email formájában vagy pedig CD lemezre másolva tudjuk az Ön rendelkezésére bocsájtani.

3D CBCT felvétel

ct felvétel árak, fogászati ct árak

A 3 dimneziós Cone Beam fogászati CT (CBCT) lehetővé teszi a legpontosabb diagnózis felállítását és a személyre szabott kezelési terv elkészítését a fogai megfelelő védelme érdekében.

A 3D felvétel jóval többet elárul az emberi állkapocsról, mint a hagyományos digitális panorámaröntgen. Az elkészült fogászati CT felvétel századmilliméter pontosan meg tudja mutatni az Ön állkapcsának szerkezetét vagy akár az állkapocs csontjának pontos vastagságát és összetételét. Ez pedig kiemelkedő fontossággal bírhat, ha Ön számára fogimplantátum behelyezését tervezik vagy az állkapcsában csontpótlást szükséges végrehajtani.

Továbbá pontos képet tud nyújtani arról, hogy az Ön állkapcsában pontosan, hol is helyezkednek el az idegek. Ez a pontos érzéstelenítés és a foghúzás megtervezésekor bírhat kiemelt fontossággal. Sok esetben a bölcsességfog eltávolítás menetét egy ilyen 3D fogászati CT felvétel tudja meghatározni.

Fogászati röntgen képek értékelése

Ha fájdalommentes fogászati rendelőnkben szeretné folytatni az esetleges további kezeléseket, akkor az elkészült képeket nagy tapasztalattal rendelkező fogorvos kollégáink kiértékelik. Az értékelés során Ön megtudhatja, mi áll az egyes  tünetek mögött, és a fogorvos kolléga pontos képet  tud alkotni a kezelés további lehetőségeiről, és egymást követő lépéseiről.

Digitális fogászati röntgen árak

Digitális röntgen készítése fogászati kezeléshez – intraorális


4.500.-


Tovább a digitális röntgen oldalra


Digitális röntgen


Digitális röntgen készítése fogászati kezeléshez – intraorális + CD elvitel esetén


4.750.-


Tovább a digitális röntgen oldalra


Digitális röntgen


Digitális OP (panoráma rtg) készítése fogászati kezeléshez


6.800.-


Tovább a panoráma röntgen oldalra


Panoráma röntgen


Digitális OP (panoráma rtg) készítése fogászati kezeléshez + CD elvitel esetén


7.050.-


Tovább a panoráma röntgen oldalra


Panoráma röntgen


Digitális koponya CT felvétel készítése


20.000.-


Fájdalommentes fogászati kezelését Ön többféleképpen is fizetheti

Nemcsak készpénzzel, hanem bankkártyával és egészségpénztári kártyával is fizethet fogai egészségéért és felszabadult mosolyáért.

 

 mastercard-hegedus-dentalmaestro-hegedus-dentalvisa-hegedus-dentalvisa-elektron-hegedus-dental

Szüksége lenne Önnek is egy digitális röntgen képre? Esetleg egy olyan fogászati kezelés előtt áll, aminek elengedhetetlen része egy tökéletesen pontos fogászati CT felvétel? Az alábbi elérhetőségeken vegye fel a kapcsolatot a Hegedűs Dental fogászatával, ahol állunk a rendelkezésére.

Rendelőnk számos egészségpénztárral szerződésben áll. Amennyiben Ön is tagja valamely egészségpénztárnak a felsorolásból, nyugodtan használhatja fogászatunkon az egészségpénztár által kiállított bankkártyát a kezelés ellenértéknek kifizetésekor.

Szerződött egészségpénztári partnereink listája az alábbi gombra kattintva érhető el.

Kérdése van a kezeléssel kapcsolatban? Vagy csak szeretne pontosabb tájékoztatást kapni?

Segítünk. Kérjen ingyenes visszahívást, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszíhívni

További árak oldalak:

Digitális röntgen árak

Cirkon korona árak
Fogpótlás árak
Fogtömés árak
Gyökérkezelés árak
Fogfehérítés árak
Fogimplantáció árak

Foghúzás árak

Szeretné a teljes árlistánkat egyben megtekinteni?