Szeretné megismerni rendelőnket, mielőtt felkeres bennünket?

  • Galériák várják ezen az oldalon fogászati rendelőnkről.

Győződjön meg róla, hogy számunkra az Ön felszabadult mosolya az első

A felszabadult mosoly a tökéletes és egészséges fogsorral kezdődik – ezt valljuk mi, a Hegedűs Dental® szakemberei. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy fogászatunkról Ön kellemes élményekkel és elégedetten távozzon. Exkluzív, barátságos hangulatú belvárosi rendelőnkben számos visszajáró pácienssel büszkélkedhetünk.

Kimagasló szakértelemmel rendelkező, empatikus munkatársaink teljes körű fogtechnikai ellátással és fájdalommentes kezelésekkel várják Önt. Törődünk pácienseinkkel, odafigyelünk az igényeikre, hogy a kezelések után magabiztosan távozhassanak. Legyen szó általános szájhigiénés kezelésről, panoráma röntgenről, fogfehérítésről vagy fogpótlásról, minden kezelést egy helyen elvégzünk.

Fogtechnikai laborunkban a legkorszerűbb csúcstechnológiával, CAD/CAM eljárással készítik el munkatársaink allergia mentes cirkon korona pótlásait. Kiemelkedő minőségű fogászati anyagokkal dolgozunk, amely már önmagában is garancia a tartós, esztétikus és egészséges fogazatra.

És, hogy miért választják még oly sokan a Hegedűs Dental®-t? Mert kedvező árak és folyamatos akciók mellett professzionális ellátást biztosítunk minden fogászati problémájukra. Az Önére is.

Nézze meg galériáinkat