Szeretné megismerni rendelőnket, mielőtt felkeres bennünket?

  • Ezen az oldalon található Galériák bemutatják Önnek fogászati rendelőnket.

Győződjön meg róla, hogy számunkra az Ön felszabadult mosolya az első

A felszabadult mosoly a tökéletes és egészséges fogsorral kezdődik – ezt valljuk mi, a Hegedűs Dental® szakemberei. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy fogászatunkról Ön kellemes élményekkel és elégedetten távozzon.

Ahhoz hogy ezt biztosítani tudjuk Önnek, rendelőnket a lehető legmodernebb eszközökkel szereltük fel, illetve arra törekedtünk, hogy amíg Önnek esetlegesen várakoznia kell rendelőnkben, azt is modern, barátságos környezetben tehesse meg. Ennek és a magas szakértelemnek köszönhetően örömmel mondhatjuk el hogy a Hegedűs Dental rendelője számos visszajáró pácienssel büszkélkedhet.

Kimagasló szakértelemmel rendelkező, empatikus munkatársaink fájdalommentes kezelésekkel és teljes körű fogtechnikai ellátással várják Önt. Törődünk pácienseinkkel, odafigyelünk az igényeikre, hogy a kezelések után magabiztosan távozhassanak. Legyen szó általános szájhigiénés kezelésről, panoráma röntgenről, fogfehérítésről vagy fogpótlásról, minden kezelést egy helyen elvégzünk. Bármilyen kezelésre legyen is szüksége, rendelőnkben a lehető legrövidebb idő alatt végezzük el ezt Önnek, a professzionalizmus megtartásával.

Fogtechnikai laborunkban a Cirkon Centrum®, a legkorszerűbb csúcstechnológiával, CAD/CAM eljárással készítik el munkatársaink allergiamentes cirkon korona pótlásait. Kiemelkedő minőségű fogászati anyagokkal dolgozunk, amely már önmagában is garancia a tartós, esztétikus és egészséges fogazatra. Rendelőnkben készült cirkon fogpótlások a szinte teljesen élethűek. Így az elkészült fogpótlást szinte lehetetlen megkülönböztetni az Ön természetes fogaitól. Szeretne erről Ön is meggyőződni, tekintse meg a Cirkon korona esettanulmány oldalunkat, ahol egy konkrét páciens tekintetében mutatjuk meg Önnek, hogy mennyire is tökéletes választás a cirkon korona, ha fogpótlásról van. szó.

És, hogy miért választják még oly sokan a Hegedűs Dental®-t? Mert kedvező árak és folyamatos akciók mellett professzionális ellátást biztosítunk minden fogászati problémájukra. Az Önére is.

Nézze meg galériáinkat