Szeretne élethű fogpótlást rekord gyorsasággal?

Belvárosi rendelőnk egyik kiemelt szakterülete a cirkóniumból készített fogpótlás. A cirkon koronát vagy hidat modern CAD/CAM technológiával készíti saját fogtechnikai laborunk.  Ennek az a legfőbb előnye, hogy se Önnek, se az Önnek készülő pótlásnak nem kell elhagynia a kezelés során rendelőnket. Így jelentős időt tudunk Önnek megspórolni, és akár pár napon belül át tudjuk adni,  vagyis be tudjuk Önnek helyezni az elkészült fogművet.

Miután az egyik legmodernebb technológiát használja a fogtechnikai laborunk, az esetek nagy százalékában szinte lehetetlen megmondani, hogy melyik fogra került cirkon korona, és melyik fog a páciens saját, természetes foga.

Ön meg tudja mondani, hogy az alábbi páciens esetében mely fogak a pótoltak?

A témával kapcsolatban:

Cirkon korona

Mi a cirkónium?
Ezeket kérdezték mások a cirkon kornáról
Cirkon korona 7 előnye

Cirkon korona készítése laborunkban

esettanulmány, cirkon korona, allergiamentes fogpotlas

fogpótlás, cirkon korona, esettanulmány

cirkon híd, cirkon fogpótlás

fogpótlás, cirkon fogpótlás

Ön is láthatja, pontosabban nem láthatja a különbséget. Ezért segítünk egy kicsit. Az alábbi képen látható a csonk, amire felkerült a cirkónium pótlás.

fogpótlás, előkészítés, allergiamentes híd

fogpótlás, cirkon híd, cirkon korona

Az egyik legmodernebb technológiának köszönhetően a minta, ami a lenyomatból készült, az is egy csúcstechnikát képviselő 3D szkenner segítségével kerül digitalizálásra. Ezek után a technikus kollégák számítógépen megtervezik magát az elkészítendő fogat. A megtervezett munkát egy 5 tengely irányban mozdulni képes faragógép készíti el a legnagyobb pontossággal.

Saját fogtechnikai laborunk sok éves tapasztalattal rendelkezik a cirkon fogpótlások terén. Ezért amikor az elkészült korona vázára felkerül a kerámia réteg, a cirkónium koronáról szinte lehetetlen megmondani, hogy az nem a páciens saját, természetes foga.

irkon, cirkonium, hid, fogpotlas

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező) /csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszahívni/

Az alábbi két páciens mosolya is a Hegedűs Dental rendelőjében vált teljessé és Önfeledté. Az alábbi két esetben is több tagból álló cirkon fogpótlás került a pácienseknek felhelyezésre.

cirkon fogpotlas ferfinak, fogpotlas, cirkonium fogpotlas

cirkon potlas, cirkonium potlas

mosoly, felsofogpotlas, cirkon felso fogpotlas

fogpotlas, elethufogpotlas

cirkon fogpotlas, cirkon mosoly

mosoly, fogpotlas

cirkonium, cirkonium fogpotlas

cirkon koronak, cirkon fogpotlas

Alsó-felső cirkon körhíd

A következő eset egy jóval összetettebb kezelésre volt szükség. A páciens számára mind a felső, mind pedig az alsó fogíven teljes rögzített pótlásra volt szükség. Szakszóval ezt szokták alsó-felső körhídnak nevezni. A harmadik képen jól látható, hogy a páciens fogai, hogyan kerültek előkészítésre ahhoz, hogy behelyezhető legyen a felső és az alsó cirkon fogpótlás is. Ezek a fogpótlás továbbá tökéletesen mutatják, hogy a cirkóniumnak köszönhetően milyen ragyogóan fehér fogak készíthetőek.

feher fogak, feher mosoly

also felso korhid, cirkon korhid

cirkon fogpotlas, elokeszites

Egy újabb ellenállhatatlan mosoly

cirkon hid, cirkon korona

fogpotlas, feherfogpotlas

Hogy ne csak a képek mutassák Önnek, hogy a Hegedűs Dental fogászatán készült cirkon koronák, milyen kiváló megoldást nyújthatnak Önnek a fogpótlás területén, bemutatnánk Önnek a teljességigénye nélkül pár páciensünk véleményét. Az alábbi két páciens már boldogan mosolyog a gyönyörű cirkónium fogpótlásnak köszönhetően.

“Végre találtam egy olyan fogászatot, ahol tényleg segíteni akarnak. A barátom ajánlotta őket, én is bátran ajánlom másoknak. Kedvesek, minden problémára igyekeznek megoldást találni, rendkívül segítőkészek. Az elkészült cirkon korona pótlásomról még a barátaim sem vették észre, hogy nem a saját fogam, olyan természetesen illeszkedett a többi közé. Mivel már a nyaralásra az új fogaimmal szerettem volna menni, így nem volt túl sok idő rá, amikor ezt közöltem a doktornővel, mindent elkövetett, hogy az indulásig elkészüljön. Ezúttal is köszönöm a rendelő minden kollégájának a gyors és korrekt munkát.”

– F.F.

“A doktornőnél voltam az első 4 fogamat csináltattam cirkon koronából. Hát gyönyörű munkát végzett le a kalappal. Köszönöm neki😊”

– H.Krisztina

Szeretne Ön is az eredeti fogaitól megkülönböztethetetlen fogpótlást készíttetni?

Ha igen, és fogpótlását szeretné cirkóniumból elkészíttetni, vagy kérdése van azért, hogy utolsó kételyeit is eloszlathassa, akkor kérjük, hogy töltse ki az alábbi űrlapot. Az űrlap elküldése után kollégáink egy-két munkanapon belül felhívják Önt telefonon, és segítenek az Önnek legmegfelelőbb allergiamentes fogpótlás kiválasztásában.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező) /csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszahívni/

A témával kapcsolatban:

Cirkon korona

Mi a cirkónium?
Ezeket kérdezték mások a cirkon kornáról
Cirkon korona 7 előnye

Cirkon korona készítése laborunkban