Szeretne élethű fogpótlást rekord gyorsasággal?

Belvárosi rendelőnk egyik kiemelt szakterülete a cirkóniumból készített fogpótlás. A cirkon koronát vagy hidat modern CAD/CAM technológiával készíti saját fogtechnikai laborunk.  Ennek az a legfőbb előnye, hogy se Önnek, se az Önnek készülő pótlásnak nem kell elhagynia a kezelés során rendelőnket. Így jelentős időt tudunk Önnek megspórolni, és akár pár napon belül át tudjuk adni,  vagyis be tudjuk Önnek helyezni az elkészült fogművet.

Miután az egyik legmodernebb technológiát használja a fogtechnikai laborunk, az esetek nagy százalékában szinte lehetetlen megmondani, hogy melyik fogra került cirkon korona, és melyik fog a páciens saját, természetes foga.

Ön meg tudja mondani, hogy az alábbi páciens esetében mely fogak a pótoltak?

esettanulmány, cirkon korona, allergiamentes fogpotlas

fogpótlás, cirkon korona, esettanulmány

cirkon híd, cirkon fogpótlás

fogpótlás, cirkon fogpótlás

Ön is láthatja, pontosabban nem láthatja a különbséget. Ezért segítünk egy kicsit. Az alábbi képen látható a csonk, amire felkerült a cirkónium pótlás.

fogpótlás, előkészítés, allergiamentes híd

fogpótlás, cirkon híd, cirkon korona

Az egyik legmodernebb technológiának köszönhetően a minta, ami a lenyomatból készült, az is egy csúcstechnikát képviselő 3D szkenner segítségével kerül digitalizálásra. Ezek után a technikus kollégák számítógépen megtervezik magát az elkészítendő fogat. A megtervezett munkát egy 5 tengely irányban mozdulni képes faragógép készíti el a legnagyobb pontossággal.

Saját fogtechnikai laborunk sok éves tapasztalattal rendelkezik a cirkon fogpótlások terén. Ezért amikor az elkészült korona vázára felkerül a kerámia réteg, a cirkónium koronáról szinte lehetetlen megmondani, hogy az nem a páciens saját, természetes foga.

cirkon, cirkonium, hid, fogpotlas

Ingyenes visszahívás kérése

Szeretne Ön is az eredeti fogaitól megkülönböztethetetlen fogpótlást készíttetni?

Ha igen, és fogpótlását szeretné cirkóniumból elkészíttetni, vagy kérdése van azért, hogy utolsó kételyeit is eloszlathassa, akkor kérjük, hogy töltse ki az alábbi űrlapot. Az űrlap elküldése után kollégáink egy-két munkanapon belül felhívják Önt telefonon, és segítenek az Önnek legmegfelelőbb allergiamentes fogpótlás kiválasztásában.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező) /csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszahívni/

A témával kapcsolatos további oldalak