Modern fogpótlásElkészítési időKépek cirkónium fogpotlasrólCirkon fogpótlás árak

A legmodernebb fogpótlást szeretné tökéletes minőségben és tartósan kedvező áron?

Lelkileg nagyon megterhelő tud lenni, ha Önnek fogpótlásra van szüksége.

Ha mégis szükséges már a fogpótlás, akkor a kedvező ár mellett biztos azt szeretné még, ha fogpótlása észrevehetetlen lenne, és hosszú éveken át problémamentesen működne?

Cirkon korona – gond nélküli tökéletesség a XXI. századi fogkoronák világában

Ilyen esetben természetesen szeretnénk, ha nem lenne észrevehető és magas minőségben kerülne megoldásra a probléma.

cirkon korona arak, cirkon korona, cirkon korona kedvezmeny

A Hegedűs Dental rendelőjében készült cirkon korona, egyet  jelent a prémium minőségű fogpótlási megoldással. A prémium minőség pedig a fejünkben egyet jelent a magas árral. A cirkon korona áránál azonban nem kell ettől tartania.

Habár a legmodernebb, legesztétikusabb, legpontosabb fogpótlásról beszélünk ez az árban egyáltalán nem jelenik meg. Erről máris meggyőződhet ezen az oldalon.

Ráadásul a kedvező árra vonatkozó előnyöknek még koránt sincs vége. A rendelőnkben készült cirkon fogkoronáknál az ár mindig tartalmazza az érzéstelenítéseket, csiszolást, precíziós lenyomatvételt, a CAD/CAM tervezést, a nyers- illetve vázpróbákat, igazítást és a végleges beragasztást.

Tökéletesen élethű cirkon korona rekord gyorsasággal elkészítve

Tudjuk hogy minden páciens számra fontos, hogy mennyi idő alatt készül a fogpótlás. Budapesti rendelőnkben ez se jelent problémát, hiszen saját fogtechnikai laborral  (Cirkon Centrum) rendelkezünk, így a végleges fogpótlás pótolt tag számtól függően akár pár nap alatt is elkészülhet. Azzal hogy egy helyen megtalálható minden ami a tökéletes fogpótlás elkészítéshez szükséges nagyon fontos órákat, napokat spórolhatunk meg.

Nálunk az alábbi szolgáltatások INGYENESEK:

– Érzéstelenítés
– Lenyomatvétel
– Vázpróba
– Ideiglenes és elkészült munkák beragasztása

További árak oldalak:

Digitális röntgen árak

Cirkon korona árak
Szájsebészet
Fogpótlás árak
Fogtömés árak
Gyökérkezelés árak
Fogfehérítés árak
Fogimplantáció árak

Foghúzás árak

A cirkon fogpótlás esetében egyetlen egy munkafázis során se kerül ki a munka a rendelőnkből, így nem kell szállítási időkkel kalkulálni. Ennek köszönhetően az Ön cirkon pótlása a pótlás mértékétől függően akár 24-48 órán belül is elkészülhet. Ez a Cirkon Expressz szolgáltatásunk. Ahhoz hogy Ön igénybe tudja venni ezt a szolgáltatást Önnek semmit nem kell tennie, ez minden cirkon fogpótláshoz hozzá tartozik és ez nem jelent Önnek semmilyen plusz költséget. Így Ön a lehető legrövidebb időn belül, kedvező áron tudja átvenni a fogpótlását.

Mitől lesz egy cirkon fogkorona tökéletesen élethű?

A fogpótlás élethűségét több tényező összessége garantálja. Ez mind megtalálható a Hegedűs Dental fogorvosi rendelőjében.

 1. Gyártási folyamat – A cirkon fogpótlások minden esetben professzionális CAD/CAM eljárással készülnek. Ennél az eljárásnál a gipszből készített minta egy speciális 3 dimenziós szkenner segítségével kerül digitalizálásra. Így a sok éves tapasztatlattal rendelkező fogtechnikus kollégánk számítógép segítségével tudja megtervezni az elkészíteni kívánt fogpótlást. Ezek után egy 5 tengely irányba mozogni képes faragó géppel kerül megmunkálásra a cirkónium. Ennek az eljárásnak köszönhetően a fogkorona század milliméter pontosan fog illeszkedni az Ön lecsiszolt fogára.
 2. Magas minőségű alapanyagok – Már maga a cirkónium alap színe fehér, tehát a kifaragás után egy fehér színnel rendelkező fogvázra tudja a kerámikus kolléganő a porcelán bevonatot felhelyezni. Így nem fordulhat elő olyan mint a régebbi típusú fémkerámia koronáknál, hogy a fogkorona szélén látszódik a fém vagy a porcelán rétegen esetleg át üt a vázat képző fém szürkés fekete színe. Ezek mellet fogtechnikai laborunkban csak is kizárólag prémium minőségű Németországból származó cirkónium tömböket használunk.
 3. Sok éves tapasztalat és megfelelő idő ráfordítása – Mind a Hegedűs Dental rendelője, mind pedig a Cirkon Centrum praxis labor kifejezetten cirkóniumból készülő fogpótlásokra specializálódott. Így az évek alatt hatalmas tudást és tapasztalatot szereztünk az ilyen jellegű fogpótlások terén. Ha ez még nem is lenne elegendő garancia arra hogy a cirkon koronája vagy cirkon híd pótlása tökéletesen élethű lesz, fogorvos kollégáink mindig kimagasló figyelmet fordítanak az Ön fogpótlásának tökéletességére.

Foghiány megszüntetése allergiamentes, megfizethető fogpótlással

cirkon korona arak, cirkon korona, hegedus dental

Ez nem egy lehetetlen elvárás.

Természetesen vannak olyan mértékű foghiányok és vannak olyan esetek amikor nem alkalmazható a cirkon fogpótlás de az esetek nagy százalékában lehet alkalmazni az ilyen típusú pótlást. A cirkon koronák nagy előnye hogy teljes mértékig allergiamentesek. Az egyik leggyakrabban előforduló allergiák egyike a fémallergia. Nem is gondolnánk, hogy hány embertársunk szenved ebben a túlérzékenységben. A cirkónium kiváló megoldást nyújt erre a problémára. A cirkónium tömböket egy speciális homokból, az úgynevezett cirkon homokból állítják elő. A cirkon koronák allergiamentesek, így fémallergiában szenvedő páciensek számára is alkalmazható.

Rendelőnk elhivatott követője annak, hogy jobbá tegyük a pácienseink szájhigiéniáját és szebbé tegyük a mosolyát. Ennek érdekében biztosítjuk a pácienseink számára, hogy ha fogpótlásra lenne szükségük akkor azt megfizethető áron tudjuk nyújtani.

Szeretne meggyőződni a cirkon korona által nyújtott szépségről?

Mi sem egyszerűbb.

Kérjük tekintse meg az alábbi két képet. A cirkon korona által kínált szépségnek és élethűségnek köszönhetően szinte lehetetlen megmondani, hogy a páciens mely fogai kerültek pótlásra és melyek a természetes, igazi fogak.

cirkónium korona, cirkon korona ár, cirkónium ár

cirkon korona árak, cirkon korona esettanulmány, cirkon korona képek

Ön is ilyen fogpótlásra vágyna?

Ez természetes.

A továbbiakban megmutatnánk Önnek hogy pontosan milyen áron is érhetőek el az ilyen anyagból készült fogpótlások.

Cirkon fogpótlás árak

Cirkon kerámia korona / CAD/CAM • érzéstelenítés

 • fog vagy fogak lecsiszolása

 • lenyomatvétel

 • CAD/CAM technológiával készült allergiamentes fogpótlás elkészítése

 • váz illetve ha szükséges nyers próba megtartása

 • cirkon korona kerámiával való leplezése

 • a fogpótlás beragasztása


89.000.-


TARTÓSAN KEDVEZŐ ÁR:44.990.-*


Tovább a cirkon korona oldalra


Cirkon korona


Cirkon kerámia korona csavarozható/ CAD/CAM


56.990.-


Cirkon kerámia korona/ CAD/CAM implantátumra • lenyomatvétel

 • a felépítmény beillesztése az implantátumra

 • CAD/CAM technológiával készült allergiamentes fogpótlás elkészítése

 • váz illetve ha szükséges nyers próba megtartása

 • cirkon korona kerámiával való leplezése

 • a fogpótlás beragasztása


89.000.-


TARTÓSAN KEDVEZŐ ÁR:54.990.-*


Tovább a cirkon korona oldalra


Cirkon korona


Már is felkeltettük az érdeklődését? Szeretne még további információkat kapni a cirkon fogpótlásokról? Elhatározta magát és szeretne cirkon koronákat? Az alábbi elérhetőségek egyikén vegye fel a kapcsolatot fogászatunkkal, ahol készséggel állunk a rendelkezésére.

Fájdalommentes fogászati kezelését Ön többféleképpen is fizetheti

Nemcsak készpénzzel, hanem bankkártyával és egészségpénztári kártyával is fizethet fogai egészségéért és felszabadult mosolyáért.

 

 mastercard-hegedus-dentalmaestro-hegedus-dentalvisa-hegedus-dentalvisa-elektron-hegedus-dental

Rendelőnk számos egészségpénztárral szerződésben áll. Amennyiben Ön is tagja valamely egészségpénztárnak a felsorolásból, nyugodtan használhatja fogászatunkon az egészségpénztár által kiállított bankkártyát a kezelés ellenértéknek kifizetésekor.

Szerződött egészségpénztári partnereink listája az alábbi gombra kattintva érhető el.

*: Hogy pontosan mitől is tartozik a fémmentes fogpótlások közé a cirkon korona és mi áll a kémia háttérben az alábbi oldalon található meg.

Cirkon korona tévhitek és kémia háttérl

Kérdése van a kezeléssel kapcsolatban? Vagy csak szeretne pontosabb tájékoztatást kapni?

Segítünk. Kérjen ingyenes visszahívást, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszíhívni

További árak oldalak:

Digitális röntgen árak

Cirkon korona árak

Fogpótlás árak

Fogtömés árak

Gyökérkezelés árak

Fogfehérítés árak

Fogimplantáció árak

Foghúzás árak

Szeretné a teljes árlistánkat egyben megtekinteni?