Fogorvosi rendelőnkben az Ön tökéletes mosolya számít

Ne várjon tovább, keressen fel minket !

Biztonság * Minőség * Kényelem

A fogászati vizsgálat mára már nem számít egy speciális kezelésnek. Napjainkban már mindenki jóval nagyobb figyelmet fordít a fogai egészségére. Az alap tévhittel ellentétben a fogak állapota nem pusztán a rossz szájhigiéniától függ. Több kutatás is bebizonyította már, hogy akár a genetikai adottságok is befolyásolhatják az Ön fogainak az állapotát. Éppen ezért javasoljuk minden páciensünk számára, hogy legalább félévente keresse fel a Hegedűs Dental fogászati rendelőjét egy kontroll vizsgálatra és egy fogkő levétel erejéig.

Mindazon által szeretnénk Önnek bemutatni, hogy mely fogászati szolgáltatások érhetőek el a Hegedűs Dental fogászatán. Az alap fogászati kezeléseseken túl mint például a fogtömés, fogkő levétel, foghúzás,  számos egyéb fogászati szolgáltatás is elérhető ahol sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezik fogászatunk.

 Szolgáltatások a budapesti Hegedűs Dental fogászaton

A cirkon korona lényegében egy porcelán, de annál jóval erősebb és kevésbé törékeny. Nagy előnye a fémkerámia koronákkal szemben, hogy már a váz is fogszínű, vége a fekete koronaszéleknek. Fogászati rendelőnkben a legkorszerűbb szolgáltatások…

A Hegedűs Dental budapesti fogászati rendelőjében nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy pácienseink az egyedi igényeinek megfelelő fogászati szolgáltatások közül választhasson. A fogászati szolgáltatások és a megfelelő fogpótlások kiválasztása még inkább kiemelt fontosságú azoknál a pácienseknél, akik fémallergiában szenvednek.

A legtöbb ember egészséges, vakítóan fehér fogakat szeretne, hiszen tudjuk, hogy a rólunk kialakított képet nagyban befolyásolja az első benyomás milyensége. Éppen ezért régóta törekszünk a fogaink világosabbá tételére.

A személyre szabott kezelési terv összeállításának egyik legfontosabb eleme az alapos diagnosztikai vizsgálat, amely a látható felületek vizsgálatán túl a fogazat röntgenképének megtekintését is magábanfoglalja.

A fogszuvasodást a legjobb megelőzni, de ha már megtörtént a baj, a lyukas fogat be kell tömni!Rendelőnkben fogászati szolgáltatások mellett esztétikus töméseket készítünk, ami azt jelenti, hogy minőségi anyagokkal fogszínű tömést helyezünk a fogba.

Amennyiben a fog nagy része hiányzik, akkor már töméssel vagy inlayvel nem lehet helyreállítani. Ebben az esetben ajánljuk Önnek a fogra korona készítését. Rendelőnkben fogászati szolgáltatások…

A hagyományos tömés helyett lehetőség van előzetesen elkészített betétet készíteni, majd az előkészített fogüregbe behelyezni. Ez a betét a lenyomatvétel segítségével tökéletesen illeszkedik a fogüregbe.

Egy különleges technikával lehetőség nyílik a fogak elülső felszínére leheletvékony porcelán héj ragasztására. A fogakat minimális csiszolással kell előkészíteni, majd lenyomatvétel után elkészítjük a porcelán héjat.

Ha régi tömései elszíneződtek, mellettük szuvasodás látható, esetleg amalgám tömései vannak, itt az ideje kicserélni töméseit. Rendelőnkben egyáltalán nem használunk amalgámot, csak fényre kötő, fogszínű, esztétikus töméseket (3M™) készítünk.

A „fáj a fogam” az egyik legkínzóbb fájdalom. Akinek hosszabb ideje fáj már, nem biztos, hogy fájdalmánál kellemetlenebbet el tud képzelni. Nem kell azonban szenvedni, ha Önnek fáj a foga. Minél hamarabb forduljon fogorvoshoz.

Sajnos a leggondosabb fogápolás mellet is előfordulhat, hogy egy fog menthetetlenné válik, ki kell húzni. Igyekszünk mindent megtenni, hogy ez Önnek a legkisebb fájdalommal és stresszel járjon.

Az implantáció olyan fogászati eljárás, amelynek lényege az állcsontba beültetett műgyökér. Az implantátum beültetésével lehet pótolni a hiányzó fogakat.

Általános fogászati szolgáltatások, kezelések Budapesten, a Hegedűs Dental fogászaton. Budapesten Hegedűs Dental fogászat legfontosabb célja, hogy tanácsaival segítse Önt a megfelelő szájápolás kialakításában, hogy Ön mindig ragyogóan és magabiztosan mosolyoghasson.

Napjainkban sajnos nagyon sok embert érint a fogínygyulladás, ezért a budapesti Hegedűs Dental fogászat fogorvosai kiemelkedő fontosságot tulajdonítanak a fogínygyulladás (gingivitis) megelőzésének.

A fogakra lerakódott fogkő a fogak felszínén található elmeszesedett lerakódás, amely lehet íny alatti, illetve a jól látható íny feletti. A fogkő nemcsak esztétikai probléma, hanem a fogágybetegségek kialakulásának egyik legjellemzőbb oka.

A Hegedűs Dental fogászat budapesti rendelőjében fogorvosaink kimagasló szakmai színvonalon fáradoznak azért, hogy pácienseink minél tovább élvezhessék a saját fog nyújtotta előnyöket.  A súlyosan károsodott fogak húzás előtti utolsó esélye a gyökérkezelés.

Egészséges fogazatnál is szükség lehet a bölcsességfog eltávolítására, ha panaszokat okoz vagy okozhat. Leggyakrabban a bölcsességfog maga teljesen egészséges, csak nincs elegendő hely a fognak az állcsontban, ezért feszíti az egész állkapcsot, és/vagy gyulladást okoz.

Szolgáltatások a Hegedűs Dental fogászaton Budapest, cirkon korona akciók

Fogászati szolgáltatások Budapesten a Hegedűs Dental Fogászaton.