Slide background Folyamatos akciók!
Rejtett költségek nélkül!
Garantáltan kedvező áron!

Tekintse meg akcióinkat:
Folyamatos akcióink
Slide background Általunk készített pótlások:
- tartósak
- tökéletesen élethűek
- minőségi alapanyagokból készülnek
Slide background - Garancia minden fogpótlásra!
- Akár 2 év garancia!
- Kiemelkedő minőség!

Részletes leírás ITT
Slide background Fogorvosi rendelőnkben
csak az Ön tökéletes
mosolya számít !

Ne várjon tovább, keressen fel minket !
Kérje ingyenes visszahívásunkat!

Biztonság * Minőség * Kényelem

 Szolgáltatások a budapesti Hegedűs Dental fogászaton

A személyre szabott kezelési terv összeállításának egyik legfontosabb eleme az alapos diagnosztikai vizsgálat, amely a látható felületek vizsgálatán túl a fogazat röntgenképének megtekintését is magábanfoglalja.
A fogakra lerakódott fogkő a fogak felszínén található elmeszesedett lerakódás, amely lehet íny alatti, illetve a jól látható íny feletti. A fogkő nemcsak esztétikai probléma, hanem a fogágybetegségek kialakulásának egyik legjellemzőbb oka.
A legtöbb ember egészséges, vakítóan fehér fogakat szeretne, hiszen tudjuk, hogy a rólunk kialakított képet nagyban befolyásolja az első benyomás milyensége. Éppen ezért régóta törekszünk a fogaink világosabbá tételére.
A fogszuvasodást a legjobb megelőzni, de ha már megtörtént a baj, a lyukas fogat be kell tömni!Rendelőnkben fogászati szolgáltatások mellett esztétikus töméseket készítünk, ami azt jelenti, hogy minőségi anyagokkal fogszínű tömést helyezünk a fogba.
A hagyományos tömés helyett lehetőség van előzetesen elkészített betétet készíteni, majd az előkészített fogüregbe behelyezni. Ez a betét a lenyomatvétel segítségével tökéletesen illeszkedik a fogüregbe.
Amennyiben a fog nagy része hiányzik, akkor már töméssel vagy inlayvel nem lehet helyreállítani. Ebben az esetben ajánljuk Önnek a fogra korona készítését. Rendelőnkben fogászati szolgáltatások…
A cirkon korona lényegében egy porcelán, de annál jóval erősebb és kevésbé törékeny. Nagy előnye a fémkerámia koronákkal szemben, hogy már a váz is fogszínű, vége a fekete koronaszéleknek. Fogászati rendelőnkben a legkorszerűbb szolgáltatások…
Egy különleges technikával lehetőség nyílik a fogak elülső felszínére leheletvékony porcelán héj ragasztására. A fogakat minimális csiszolással kell előkészíteni, majd lenyomatvétel után elkészítjük a porcelán héjat.
Ha régi tömései elszíneződtek, mellettük szuvasodás látható, esetleg amalgám tömései vannak, itt az ideje kicserélni töméseit. Rendelőnkben egyáltalán nem használunk amalgámot, csak fényre kötő, fogszínű, esztétikus töméseket (3M™) készítünk.
A fogékszer a hölgyek mosolyának megszépítésére szolgál. Rendelőnkben különböző színű kristályköveket kínálunk Önnek. A kristály felhelyezése fájdalommentes és mindössze 15 percet igényel.
Sajnos a leggondosabb fogápolás mellet is előfordulhat, hogy egy fog menthetetlenné válik, ki kell húzni. Igyekszünk mindent megtenni, hogy ez Önnek a legkisebb fájdalommal és stresszel járjon.
Az implantáció olyan fogászati eljárás, amelynek lényege az állcsontba beültetett műgyökér. Az implantátum beültetésével lehet pótolni a hiányzó fogakat.
Általános fogászati szolgáltatások, kezelések Budapesten, a Hegedűs Dental fogászaton. Budapesten Hegedűs Dental fogászat legfontosabb célja, hogy tanácsaival segítse Önt a megfelelő szájápolás kialakításában, hogy Ön mindig ragyogóan és magabiztosan mosolyoghasson.
Napjainkban sajnos nagyon sok embert érint a fogínygyulladás, ezért a budapesti Hegedűs Dental fogászat fogorvosai kiemelkedő fontosságot tulajdonítanak a fogínygyulladás (gingivitis) megelőzésének.
A Hegedűs Dental budapesti fogászati rendelőjében nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy pácienseink az egyedi igényeinek megfelelő fogászati szolgáltatások közül választhasson. A fogászati szolgáltatások és a megfelelő fogpótlások kiválasztása még inkább kiemelt fontosságú azoknál a pácienseknél, akik fémallergiában szenvednek.
A Hegedűs Dental fogászat budapesti rendelőjében fogorvosaink kimagasló szakmai színvonalon fáradoznak azért, hogy pácienseink minél tovább élvezhessék a saját fog nyújtotta előnyöket.  A súlyosan károsodott fogak húzás előtti utolsó esélye a gyökérkezelés.
Egészséges fogazatnál is szükség lehet a bölcsességfog eltávolítására, ha panaszokat okoz vagy okozhat. Leggyakrabban a bölcsességfog maga teljesen egészséges, csak nincs elegendő hely a fognak az állcsontban, ezért feszíti az egész állkapcsot, és/vagy gyulladást okoz.
A „fáj a fogam” az egyik legkínzóbb fájdalom. Akinek hosszabb ideje fáj már, nem biztos, hogy fájdalmánál kellemetlenebbet el tud képzelni. Nem kell azonban szenvedni, ha Önnek fáj a foga. Minél hamarabb forduljon fogorvoshoz.

Szolgáltatások a Hegedűs Dental fogászaton Budapest, cirkon korona akciók

Fogászati szolgáltatások Budapesten a Hegedűs Dental Fogászaton.