Manapság a tökéletes mosoly, nem egy elérhetetlen elvárás. A Hegedűs Dental fogászatán mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön újra élvezni tudja a mosolygás önfeledt érzését. Ennek érdekében az alap fogászati kezelések mellett, nagy figyelmet fordítunk az innovációk és újításra. Mi sem mutatja jobban, hogy sok éves tapasztalattal rendelkezünk az allergiamentes fogpótlások terén. Az allergiamentes fogpótlásokon belül pedig a cirkon korona vagy híd gyártásában. Az ilyen típusú fogpótlás nem tartalmaz fémet, tehát sokkal szélesebb körben használható, mint a többi fogpótlás, illetve esztétikai szempontból is kimagaslik a többi fogpótlás közül. Erről Ön is meggyőződhet az alábbi gombra kattintva, ahol bemutatnánk Önnek, hogy milyen természetes tud lenni a cirkónium fogpótlás.

Cirkon híd előtte – utána

Ön is elégedett lenne, ha ilyen gyönyörű allergiamentes cirkon fogakkal tudna mosolyogni? A Hegedűs Dental fogászatán csak az Ön mosolya számít! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól!

Ingyenes visszahívás kérése a budapesti Hegedűs Dental Fogászattól

Az alábbiakban bemutatnánk Önnek a budapesti Hegedűs Dental fogászati- és cirkon központ összes elérhetőségét.

Fogászatunk a hagyományos elérhetőségeken túl bevezette az ingyenes visszahívás kérést. Ez a lehetőség az Ön maximális kényelmét szolgálja. Önnek nem kell mást tennie, csupán a világos kék kockában található mezőket kitöltenie és hátra dőlve várni kollégánk jelentkezését. Kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Fontos kiemelnünk, hogy erre csak akkor van lehetőség, ha pontosan kitölti a név és a telefonszám mezőt is. Sajnos telefonszám hiányában nem tudjuk Önnel felvenni a kapcsolatot. A telefonszám mezőbe kérjük hogy csak magyarországi telefonszámot legyen kedves megadni, külföldi telefonszámot nem áll módunkban visszahívni. 

Az ingyenes visszahívás kérés nem csak arra szolgál, hogy Ön már konkrét időpontot tudjon egyeztetni a Hegedűs Dental fogászattal. Az ingyenes visszahívás kérés során lehetőség van arra is, hogy ha Önben még bármilyen kérdés merülne fel, vagy esetleg szeretne még pontosabb tájékoztatást kapni egy-egy adott fogászati kezelésről kollégáink a felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon és lehetőség szerint minden fogászati kérdésére válaszolnak és segítenek Önnek.

Ne várjon tovább, nyugodtan kérjen egy ingyenes visszahívást a Budapest belvárosában található Hegedűs Dental Fogászattól és kollégáink amint lehetséges felveszik Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségen! Fogászatunk várja az Ön jelentkezését!

/Nagyon sajnáljuk de csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszahívni/

Csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszíhívni