Fogpótlásra van szüksége, mert szeretne felszabadultan mosolyogni?

Ön is szeretne magabiztosan mosolyogni, és önfeledten ránevetni a világra?

 • Ha azonban a fogainkkal valami probléma van, akkor mindezt már nem merjük megtenni.

A Hegedűs Dental TARTÓSAN KEDVEZŐ ÁRÚ cirkon korona fogpótlásnak köszönhetően többé nem kell félnie a mosolygástól.

 • A cirkonból készült koronák teljesen allergiamentesek, így nem léphet fel allergiás reakció.
 • A csúcstechnológiás CAD/CAM gépeknek köszönhetően pedig biztos a tökéletes illeszkedés.

A cirkon korona előnyei közül ez csupán a két legjelentősebb előny. Mindenek előtt szeretnénk Önnek bemutatni az cirkon koronákra vonatkozó ajánlatunkat. A tartósan kedvező árú ajánlat után pedig bemutatjuk Önnek, hogy milyen további előnyei vannak a cirkóniumból készült fogpótlásoknak illetve, pár páciensünkről készült fotóval szeretnénk Önnek megmutatjuk Önnek, hogy mennyire élethű tud lenne egy cirkon fogpótlás.

Cirkon korona

Mi a cirkónium?
Ezeket kérdezték mások a cirkon kornáról
Cirkon korona előtte-utána
Cirkon korona készítése laborunkban

Cirkon korona 7 előnye

cirkon-korona-tartosan-kedvezo-aron-fogaszat-budapest-Hegedus-DentalA Hegedűs Dental® fogászati rendelőjében egy igazán egyedi tartósan kedvező árral szeretnénk kedveskedni Önnek.

CAD/CAM Cirkon kerámia korona tagonként 42.990 Ft-ért

A tartósan kedvező ár tartalmazza:

– a cirkon koronát,

– az érzéstelenítést,

– csiszolást,

– lenyomat vételt és

– a ragasztást.

A feltételek teljesülése esetén minden Cirkon korona ezen az áron érhető el, tehát ha Önnek több fogtagra lenne szüksége akkor, úgy az összes többi cirkon fogtagot ezen az ár tudja megkapni. A kedvezményes ár egyetlen feltétele Önnek pedig nem más, mint…

A bejelentkezés során hivatkozzon a Hegedűs Dental honlap cirkon korona akciójára. Az akció csak ebben az esetben vehető igénybe, de csak ez az egyetlen feltétele.

cirkon-korona-akcio-fogaszat-budapest-Hegedus-DentalA Hegedűs Dental® fogászati rendelőjében egy igazán egyedi ajánlattal szeretnénk kedveskedni Önnek.

A tartósan kedvező ár pontos részleteinek megtekintéséhez kattintson a sor végén található lila körre

CAD/CAM Cirkon kerámia korona tartósan alacsony áron


Cirkon korona, tagonként 42.990 Ft-ért


Az ár tartalmazza


– a cirkon koronát,


– az érzéstelenítést,


– csiszolást,


– lenyomat vételt és


– a ragasztást.


Mosolyok, amik a Hegedűs Dental rendelőjében váltak tökéletessé

Ahogy említettük a cirkon fogpótlások egyik nagy előnye, hogy tökéletesen élethűek. A cirkónium készült koronák és hidak esetében szinte lehetetlen megmondani, hogy melyek fogak kerültek pótlások és melyik a páciens természetes fogai. Szeretnénk ezt be is bizonyítani Önnek. Az alábbiakban bemutatnánk a teljesség igénye nélkül Önnek pár esettanulmányról készült fotót. Így Ön saját maga is meggyőződhet arról, hogy mennyire hibátlan és észrevehetetlen egy cirkon korona vagy híd.

Ha szeretné a képeket nagyobb méretben is megtekinteni kérjük kattintson az alábbi gombra, ahol a konkrét esettanulmányokat mutatjuk be.

Cirkon híd előtte – utána

cirkon, cirkon fogpótlás, cirkon korona

cirkon korona, hegedus dental

cirkon korhid, teljes cirkon korhid

felso fogpotlas, fogpotlas, cirkon fogpotlas

Csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszíhívni

Hegedűs Dental fogászat Budapesten, cirkon korona akciókJelentkezzen be már most a kezelésekre. A bejelentkezés megtörténhet telefonon vagy email-en keresztül is, de kérheti akár kollégánk ingyenes visszahívását is.

Telefonszám: +36-1-783-8746
Email: info@hegedusdental.hu

Miért tökéletes választás a cirkon korona?

Sokszor hallani, hogy a cirkon korona az egyik legjobb ma létező technológia a foghiány pótlására. Ezt a Hegedűs Dental rendelőjében is így gondoljuk ezért specializálódott rendelőnk az ilyen jellegű fogpótlásokra. Ahhoz hogy megmutassuk Önnek, hogy mitől ennyire tökéletes egy cirkónium korona vagy híd elsőként bemutatnánk Önnek az ilyen jellegű pótlások előnyeit.

 • Jobb fényáteresztő képessége révén csodálatosan élethű.

Kimagasló esztétikai színvonala a legmagasabb elvárásoknak is maradéktalanul megfelel. A természetes foghoz megtévesztésig hasonló, ezért tökéletesen harmonizál meglévő fogaival.cirkon korona, cirkon korona akció, cirkon fogpótlás

 • Rendkívül tartós és hosszú élettartamú.

A fogpótlások egyik legnagyobb ellensége, ha nem tökéletes a záródás. Bármekkora rés is keletkezzen a tartó fog és korona között, oda baktérium kerülhet, ami pedig a tartó fog szuvasságát okozhatja. Ha a tartó fog sérül, a legtöbb esetben az egész fogpótlást el kell távolítani, hogy kezelni lehessen a fogat. Mivel a cirkon koronák számítógépen kerülnek megtervezésre és megmunkálásra, így az illeszkedés tökéletes.

 • Nem allergizál.

A cirkon korona teljesen allergiamentes. Biokompatibils, így nem alakulhat ki tőle fémallergia és alkalmazható olyan páciensek számára is akik ilyen típusú túlérzékenységben szenvednek.

 • Fogínye egészséges marad, és nem színeződik el.

A régebbi fémkerámia pótlások esetén előfordulhatót, hogy a fémváz miatt elszíneződött a páciens ínye. Természetesen nem csak a fémkerámia koronák anyagából adódhatott ez a probléma, hanem abból is egy manuális technikával készültek. Az íny elszíneződése a cirkon fogpótlások esetén teljes mértékig elképzelhetetlen. Maga a cirkónium is egy hófehér anyag, tehát nem tudja elszínezni az ínyét továbbá a CAD/CAM technológiának köszönhetően század milliméter pontosan illeszkedik az előkészített fogra.

 • Tökéletes precizitással illeszkedik fogsorába.

Ahogy ez előbbi pontsorán már érintettük a cirkon koronák, minden esetben CAD/CAM technológiával készülnek. Mivel mind a tervezés mind pedig a fogkorona kifaragása számítógép vezérléssel történik az elkészült fog század milliméter pontosan illeszkedni fog.

Hogyan is készül a cirkon koronája?

A Hegedűs Dental rendelőjében tisztában vagyunk vele, hogy a kedvező ár ellenére is egy ekkora mértékű beavatkozás komoly stresszel járhat. Hosszú éves tapasztalataink alapján azt állapítottuk meg, hogy ez a stressz komoly mértékben csökkenthető, ha Önt a lehető legrészletesebben tájékoztatjuk a kezelések pontos lépéseiről és meneteiről. Annak érdekében hogy Ön a stesszmentesen tudjuk befáradni rendelőnkben leírnánk Önnek, pár lépésben, hogy pontosan milyen lépésekre is számíthat, ha cirkon fogpótlást szeretne készíttetni. Természetesen a leírtak a legáltalánosabb lépések az Ön fogai állapotától függően ezek a lépések kiegészülhetnek.

 1. cirkon korona akcio, budapest fogaszat, kedvezmeny, cadcam, budapest, hegedus dentalA fogpótlások elkészítésénél a legelső lépés egy konzultáció. Ennek a konzultációnak az alkalmával, az Ön kezelő fogorvosa részletesen át tudja vizsgálni a fogai állapotát, majd közösen le tudják egyeztetni, hogy milyen lépésekben és milyen időintervallumban tudjuk Önnek elkészíteni a cirkónium fogpótlását.
 2. Ezek után tapasztalt fogorvosa a cirkon fogpótlások elkészítéséhez előkészíti a koronát vagy hídat tartó fogat. Ez az jelenti hogy a pillér fog preparálásra kerül majd ezek után lenyomatot vesz  az előkészített fogról.
 3. A lenyomat alapján fogtechnikusaink kollégáink gipszből elkészítik az Ön fogainak tökéletes másolatát.
 4. Ezután lép be a folyamatba az egyik legmodernebb és legkorszerűbb CAD/CAM technológia. Egy speciális 3D-s szkenner letapogatja az Ön fogairól készített mintát, majd magasan képzett fogtechnikusaink számítógép segítségével megtervezik a szükséges cirkon korona vázát.
 5. A tervezés után a számítógép vezérlésű 5 tengely irányban mozogni képes, kifejezetten fogászati célra megtervezett faragó gép emberi beavatkozás nélkül tökéletes formában kifaragja a számítógéppel cirkon fogpótlást.
 6. A nyers cirkon koronát ezek után fogorvosa leellenőrzi, hogy tökéletesen illeszkedik-e az előkészített fogra. Ha minden megfelelő, az Ön fogaihoz leginkább illeszkedő színre színezzük. Ezt a színezési folyamatot egy kerámia réteg segítségével hajtjuk végre. A kerámia leplezés után egy speciális égetési folyamatnak vettjük alá fogtechnikánkon. Az égetés során nyeri el a cirkon korona a keménységét és ekkor válik olyan ragyogóvá és ellenállóvá, mint a természetes fog.

*: Hogy pontosan mitől is tartozik a fémmentes fogpótlások közé a cirkon korona és mi áll a kémia háttérben az alábbi oldalon található meg.

Cirkon korona tévhitek és kémia háttérl

Szeretné tökéletesen élethű cirkon koronáit tartósan kedvező áron elkészíttetni? Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól és a lehető legrövidebb idő alatt felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszíhívni

A cirkon koronáról:

Cirkon korona

Mi a cirkónium?
Ezeket kérdezték mások a cirkon kornáról
Cirkon korona előtte-utána
Cirkon korona készítése laborunkban

Cirkon korona 7 előnye