A Hegedűs Dental fogászat is fokozott biztonsági intézkedések mellett felelősségteljesen részt vesz a sürgősségi fogászati ellátásban.

Rendelőnk továbbra is elérhető, azonban annak érdekében, hogy egyszerre minél kevesebb páciens tartózkodjon a rendelőnkben, minden esetben telefonon kérjen időpontot a szükséges kezelésre!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha Önnek sürgős, azonnali ellátást igénylő fogászati kezelésre van szüksége! Továbbra is ellátjuk akkut problémáival, nem szükséges szenvednie bizonytalan ideig fájó fogával!

Továbbra is mindent megteszünk azért, hogy a sürgősségi fogászati ellátás keretében hozzánk forduló pácienseket a lehető legrövidebb idő alatt, az eddig megszokott magas színvonalon el tudjunk látni.

Rendelőnk eddig is kiemelt figyelmet fordított a szükséges higiéniai előírások betartására, azonban a jelenleg kialakult helyzet további intézkedéseket tett szükségessé pácienseink és munkatársaink egészségének megóvása érdekében. Az eddigi szigorú higiéniai előírásokat továbbiakkal egészítettük ki. Az ajtó kilincseket, banki terminált minden órában fertőtlenítővel töröljük át, a kezelő helyiségek fertőtlenítése az eddigi előírások alapján történik, kiemelt figyelemmel a felületek fertőtlenítésére, eszközök fertőtlenítésére, bőr fertőtlenítésre és a szellőztetésre.

Kérjük a közvetlen testi kontaktus mellőzését, úgymint kézfogás, érintés.

Egészségünk megőrzése közös feladatunk, ezért kérjük szíves együttműködésüket és megértésüket az újabb higiéniai szabályok betartásában!

Kérjük pácienseinket, hogy felelősségteljesen jelentkezzenek fogászati kezelésre, vigyázzanak Önök is saját maguk,embertársaik, valamint a fogászati ellátást végző egészségügyi dolgozók egészségére! Segítsék az ellátásban részt vevő egészségügyi szakemberek munkáját utasításaik betartásával!Kérjük, szíveskedjen figyelembe venni az alábbi előírásokat!

  1. Amennyiben nemrég érkezett haza külföldi útjáról, kérjük, hogy a hazaérkezés után lehetőleg 2 hétig ne jelentkezzen fogászati kezelésre, ha már van foglalt időpontja, kérjük telefonon egyeztessen egy későbbi időpontot!
  2. Amennyiben megfázásos tüneteket észlel magán, köhög, lázas, vagy a napokban az volt, kérjük, hogy keresse meg házi orvosát és szíveskedjen későbbre halasztani fogászati kezelését!
  3. Rendelőnkben nincs gyerek fogászat, ezért kérjük, hogy a rendelésre lehetőség szerint ne hozzanak gyermeket!
  4. Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzenek a kezelésekre, hogy a váróban csak a fogászati kezelésre váró páciensek tartózkodjanak! A váróban szíveskedjenek legalább 2 m távolságot tartani egymás között, lehetőleg minél messzebb foglaljanak egymástól helyet!
  5. A kezelő helyiségben csak a fogászati kezelést igénybe vevő páciens és a kezelő személyzet tartózkodhat!
  6. Kérjük pácienseinket, hogy megérkezés után szíveskedjenek a mosdót felkeresni és szappannal alaposan kezet mosni!

Természetesen a Hegedűs Dental fogászat is folyamatosan figyelemmel kíséri az egészségügyi és járványügyi hatóságok előírásait, működésünket minden esetben ennek megfelelően szervezzük. Egészségünk megőrzése mindannyiunk közös érdeke, tegyünk meg mindent ennek érdekében!

Köszönjük minden páciensünk megértését és türelmét!