Porcelán héj fogai szépségéért Budapesten, a Hegedűs Dental fogászaton

A porcelán héj alkalmazása leginkább a fogazat esztétikai korrekciójára szolgál. A budapesti Hegedűs Dental fogászati rendelőjében egy különleges technikával lehetőség nyílik a fogak elülső felszínére leheletvékony kerámia héj ragasztására.

A fogakat minimális csiszolással kell előkészíteni, majd lenyomatvétel után fogászatunkon elkészítjük a porcelán héjat, amely egy üvegszerű, nagy szilárdságú porcelán réteg.

Egyszerű és hatásos megoldás a tökéletes mosoly elérése érdekében

Zavarja fogai elszíneződése? Vagy inkább fogai szabálytalan állása okoz gondot? Hibátlan, tökéletes mosolyt szeretne, hófehér szabályos fogakkal?

  • Erre az igényére megoldást jelenthet a porcelán héj, amivel korrigálni lehet az elszíneződött, rendellenesen álló, vagy szabálytalanul álló fogat. A foga látható, külső felszínére felhelyezett vékony porcelán réteggel természetes hatású, egyenletesen álló és ragyogó fogsora lesz. A porcelán héj anyaga hasonló lesz igazi foga zománcához.

A Hegedűs Dental budapesti fogászatán fogainak esztétikai átalakítása konzultációval kezdődik, ahol a fogorvos alaposan kikérdezi Önt, hogy milyen változtatásokat szeretne. Fogazatának alapos felmérését digitális panoráma röntgen segíti, melyet helyben elkészítünk Önnek budapesti fogorvosi rendelőnkben.

Az általános fogászati felmérés alapján fogorvosainkkal megbeszélheti a lehetséges fogászati kezeléseket, kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő megoldást. A fogászati kezelések előtt ajánlott eltávolítani a fogakra lerakódott fogkövet, amelyet a teljes szájhigiénés kezelés alkalmával fogászatunkon a Hegedűs Dental fogorvosai, szájhigiénikusai ultrahangos készülékkel, fájdalommentesen távolítanak el. Ha Ön csak fehérebb fogakat szeretne, lehetőség van a fogászati rendelőnkben led lámpás fogfehérítés segítségével több árnyalatot fehéríteni fogain.

Ha kisebb alaki foghibát, torlódást, soron kívüli fogakat is szeretne korrigálni, akkor nyújthat megoldást Önnek Budapesten a Hegedűs Dental fogászati rendelőjében készített porcelán héj. Fényáteresztő képessége, esztétikai hatása hasonló, mint az eredeti fogaké.

Ingyenes visszahívás kérése

Kérdése van a kezeléssel kapcsolatban? Vagy csak szeretne pontosabb tájékoztatást kapni?

Segítünk. Kérjen ingyenes visszahívást, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező) /csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszahívni/

Üzenet (kötelező)