Ha fogpótlásokról van szó, napjainkban egyre többet találkozhatunk a cirkóniummal, vagyis pontosabban a cirkóniumból készült fogpótlásokkal, a cirkon koronával. Ez nem is meglepő, hiszen a cirkónium forradalmasította a fogpótlást, új távlatokat nyitott meg a fogászatban.

Nézzük, hogy pontosan miről is van szó, miért is éri meg a többlet költséget a cirkon korona?

A cirkon fogpótlás egy fémmentes pótlást jelent. Már ebből is látható az egyik legfontosabb jó tulajdonsága, miszerint teljesen allergiamentes, így a fémcirkon korona, cirkon allergiában szenvedő páciensek számára is lehetőséget nyújt az esztétikus fogpótlásra.

A cirkon korona alapanyaga,  a cirkónium-dioxid fehér színű, bizonyos mértékig áttetsző, ezért jóval természetesebb hatást fog kelteni a fogpótlása, mint egy fém vázas pótlás.

A cirkon korona nem vezeti a hőt, így a pótlás alatt lévő lecsiszolt fog nem lesz érzékeny a hidegre vagy a melegre.

Nagy szilárdságú anyagról van szó, ennek köszönhetően rendkívül tartós és esztétikus pótlást készíthetünk Önnek, amit hosszú évekig, évtizedig viselhet. Akár élete végéig is problémamentesen.

Ez így rendben is volna, de miért magasabb ennek az ára, mint a többi fogpótlásnak?

Kérdése teljesen jogos, és a kérdésére adott válasz is racionális érveken alapul.

A cirkon korona a legmodernebb technológiával, CAD/CAM eljárással készül. A tökéletes pontosságú CAD/CAM technológiához magas színvonalú, csúcstechnológiás gépek és berendezések szükségesek a legmodernebb szoftverekkel, amelyeknek így viszonylag magasabb a fajlagos költségük. Természetesen fogászatunkon igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a cirkon fogpótlás a lehető legtöbb ember számára elérhető legyen. Cirkon fogpótlásával csúcstechnológiát kap elérhető áron.

Ennek fényében a viszonylag magasabb árak esetén is állíthatjuk, hogy előnyeinek ismeretében a cirkon fogpótlás így is megéri Önnek.

  • Ha a cirkónium fogpótlás árakat és az egyéb megoldások árait arányosítjuk a végső eredménnyel, óriási különbségeket tapasztalhatunk a cirkon korona javára, főként az esztétikum terén.
  • Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy fém allergia esetén is alkalmazható.
  • A cirkónium korona sokkal természetesebb, esztétikusabb, mint egy más anyagú korona, így viselése is nagyobb örömet jelent.
  • Ahhoz nem fér kétség, hogy hosszú távon mindenképp kifizetődő a cirkon korona választása, azonban fogászati rendelőnk rendkívül kedvező árképzésének köszönhetően Önnek rövid távon sem mutatkozik jelentős árkülönbség más fogpótlásokhoz képest. Ezzel is szeretnénk megkönnyíteni Önnek a választását a lehetséges fogpótlások között.

Ingyenes visszahívás kérése

A cirkon korona előnyeinek ismeretében szeretné fogpótlását cirkoniumból készíttetetni?

Kérjük, hogy töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégáink egy-két munkanapon belül felhívják Önt telefonon.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező) /csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszahívni/

A témával kapcsolatos további oldalak