Fogékszer felhelyezés Budapesten, a Hegedűs Dental fogászaton

Fogékszer készítése Budapest belvárosában a Hegedűs Dental FogászatonFogékszer a hölgyek mosolyának megszépítésére szolgál. A Hegedűs Dental budapesti fogászati rendelőjében különböző színű kristályköveket kínálunk Önnek. A kristály (Swarowski) felhelyezése fájdalommentes és mindössze 15 percet igényel.

A fogak díszítésére már az ókori egyiptomiak is használtak drágaköveket, az emberekben minden korban rendkívül erős a vágy, hogy szebbek, izgatóbbak, különlegesek legyenek. Ön is erre vágyik?

A ragyogó mosoly fogain megcsillanó varázsára vágyik?

A napjainkban használt fogékszerek felrakása igen elterjedt divat irányzat. , Csodálatossá, ragyogóvá teszi mosolyát.

Az Ön önfeledt, magabiztos mosolyáért ajánljuk különböző szájhigiénés kezeléseinket, ultrahangos fogkő eltávolításunkat. Kezeléseinkkel segítünk megóvni fogait a fogszuvasodástól, valamint utolérhetetlen tisztaság érzést biztosítunk fogainak.

Ön nem elégedett fogai fehérségével?

Fogászati rendelőnkben professzionális megoldást kínálunk akkor is , ha Ön nem elégedett fogai fehérségével, led lámpás fogfehérítéssel több árnyalatot is világosodhatnak fogai.

A még tökéletesebb hatásért a kifogástalan tisztaságú, hófehér fogakra ajánljuk Önnek a különböző nagyságú és színű fogékszerek felhelyezését. Az ékszert általában a nevetéskor látszódó fogakra rögzítjük. Természetesen ajánlatunk nem csak nőknek szól!

  1. A nálunk alkalmazott kristály fogékszerek nem allergizálnak, anyaguk nem oldódik a szájüregben-
  2. Akkor sem történik semmi, ha véletlenül lenyeli. Lenyelés esetén gondot csak a hiányérzet okozhat, amit a fogékszerük elvesztése miatt érez.
  3. A fogékszer egyáltalán nem károsítja a fogakat, és igény szerint bármikor eltávolítható. Felhelyezéséhez nem kell megfúrni a fogat, nem sérül a fogzománc, egy teljesen fájdalom mentes fogászati beavatkozás.

A Hegedűs Dental fogászat fogorvosai több színben és formában ajánlják Önnek a kristály fogékszereket, a csillogó fehér, zafírkék, rubin piros, smaragd zöld kisebb diszkrét köveket, valamint a feltűnőbb, hivalkodóbb nagyobb köveket. A választásnál mindig a legfontosabb szempont a megfelelő harmónia a választott fogékszer és a fogsor között, hogy az összhatás minél jobban növelje magabiztosságát és önbizalmát.

A fogékszer tartóssága egyénenként más és más. Függ a fogékszer nagyságától, elhelyezkedésétől, étkezési szokásaitól. Ezért a fogékszer fent maradhat pár hónapig, vagy akár több évig is. Jellemzően fél évig marad a helyén. A fogakra rögzített ékszernek nincs zavaró hatása az étkezés és fogápolás során.

Ingyenes visszahívás kérése

Kérdése van a kezeléssel kapcsolatban? Vagy csak szeretne pontosabb tájékoztatást kapni?

Segítünk. Kérjen ingyenes visszahívást, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező) /csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszahívni/

Üzenet (kötelező)