Világszínvonalú fogröntgen, fogászati röntgen készítése személyre szabott kezelési tervének összeállításához

Miért fontos a digitális fogászati röntgen?

A témával kapcsolatban:

Digitális intraorális röntgen Digitális panoráma röntgen Fogászati CT vizsgálat

Azért, mert az így készülő digitális röntgenfelvétel vagy egy fogat vagy akár az egész szájat mutatja, benne az összes foggal és a fogakat tartó csontszerkezettel. Ez nélkülözhetetlen kezelési terve elkészítéséhez.

fogrontgen, fogaszat, hegedus dentalA Hegedűs Dental fogászaton a legkorszerűbb Gendex és Planmeca digitális fogászati röntgen készülékkel készítjük a felvételt.

Fogait csak állapotuk pontos ismeretében lehet megfelelően kezelni. Ezért a fogászatunkon személyre szabott kezelési terv összeállításának egyik legfontosabb eleme az alapos diagnosztikai vizsgálat. A körültekintő vizsgálat a látható felületek vizsgálatán túl a fogazat röntgenképének megtekintését is magában foglalja.

A Hegedűs Dental-ban található legkorszerűbb panoráma röntgen segítségével fontos információt kapunk

    • az Ön csontozatáról,
    • a szabad szemmel nem látható, íny alatti elváltozásokról,
    • az idegek elhelyezkedéséről,
  • az esetleges gócokról.

A fogröntgen segítségével olyan kezdődő fogászati betegségek is kimutathatóakpanorama rontgen, fogaszati rontgen, fogaszat, hegedus dental, amelyek az egyszerű szájüregi vizsgálattal még nem láthatóak. A fogászati kezeléseknél a panoráma felvétel további hasznos információt, segítséget nyújt a fogpótlások megtervezésénél is. Azért van szükség rá, hogy a fogpótlás minden esetben az Ön számára a legmegfelelőbb legyen. A fejlett technológiával készült Gendex panoráma röntgen készüléknél Önnek a sugár terheléstől se kell tartania. Ezek a modern gépek már csupán annyi sugárzást bocsájtanak ki, mintha egy napsütötte nyári napon a szabadban tartózkodna. Maga a felvétel elkészítésének ideje is csupán pár másodperc. A felvétel elkészítése után pedig egy digitális képalkotó rendszer a lehető legtökéletesebb képet hozza létre az Ön fogazatáról.

Még célzottabb fogröntgen

A Hegedűs Dentalnál található legkorszerűbb technológia, az intraorális röntgen célirányosan csak a kezelendő fogat diagnosztizálja a digitális technológia segítségével. Erre nagy szükség lehet különböző fogászati beavatkozások alkalmával. Az ilyen jellegű leggyakrabban felmerülő fogászati kezelés aminek a során digitális intraorális röntgen felvételt kell készíteni az a gyökérkezelés. Ennek a röntgen felvételnek a segítségével profi és nagy szakmai tudással rendelkező fogorvosaink pontosan meg tudják állapítani, hogy a gyökérkezelés során megfelelően el lett e távolítva a fog belső része, illetve hogy milyen mélyek is pontosan az egyes gyökércsatornák.

Az intraorális röntgen felvétel csupán 1-3 másodpercet vesz igénybe. Az ilyen típusú felvételnél Önnek csupán egy kifejezetten erre a célra létrehozott fogászati röntgen széken kell helyet foglalnia, amíg a kollégánk elkészíti a felvételt.

Fogászati röntgen a Hegedűs Dentalban

A panoráma röntgen alapján feltárt gócok, problémás területek nagyobb felbontású, alaposabb fogászati vizsgálatot tesznek lehetővé. A digitális képfeldolgozás alkalmazása pontosabb vizsgálati eredményt tesz lehetővé a hagyományos röntgennel szemben.

Hegedűs Dental Fogászat, Budapest, Intraoral Röntgen

Röntgen felvételeit (panoráma, intraorális) fogászati rendelőnk korszerű digitális készülékeivel helyben el tudja készíteni, Önnek nem kell máshová fáradnia érte és új időpontot egyeztetnie a további kezelésekre. Fogászati kezeléséhez nálunk mindent egy helyen megtalál.

Digitális röntgen berendezéseink minimális sugárterhelést jelentenek az Ön számára. A felvétel elkészítése után, amint visszamegy kezelő orvosához, már konzultálni is tudnak a lehetséges és szükséges kezelésekről. Fogorvosa a saját számítógépén már látja is az Ön felvételeit nagyítva. Szakemberünk a felvételekről látja az Ön fogászati problémáját. Kiderül a felvételekből problémájának az oka is, és meg tudják beszélni, hogyan lehet a problémát eredményesen kezelni.

Természetesen röntgen felvételeit akkor is szívesen elkészítjük, ha Ön a kezelésekre nem minket választott. Ebben az esetben fogászati röntgenképeit e-mail útján is tudjuk továbbítani kezelő orvosának, valamint lehetősége van CD-re mentve elvinni azokat fogászatunkról.

panoram rontgen felvetel, fogrontgen felvetel, fogaszat, hegedus dentalFogászati rendelőnkben található modern berendezéseink nagy segítséget nyújtanak a professzionális fogászati kezelések elvégzésében.  A fogak gyökérkezelésénél a gyökércsatornák hosszának megállapítását a legkorszerűbb digitális gyökércsatorna mérő berendezés segíti. Orvosaink azonban a kitisztított gyökércsatornák lezárása előtt minden esetben tűs kontroll vizsgálatot végeznek az intraorális röntgen segítségével, ami a fog  legprecízebb ellátását biztosítja.

Világszínvonalú fogászati röntgen berendezéseinkkel megtámogatva Ön a Hegedűs Dental szakembereitől a legmegfelelőbb, legkörültekintőbb kezelést kapja.

panorama rontgen video, hegedus dental

Kérdése van a fogászati röntgennel kapcsolatban? Vagy csak szeretne pontosabb tájékoztatást kapni?

Segítünk. Kérjen ingyenes visszahívást, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Csak magyarországi telefonszámot áll módunkban visszíhívni

A témával kapcsolatos további oldalaink

Digitális intraorális röntgen Digitális panoráma röntgen Fogászati CT vizsgálat